Iron Sky: Invasion (Premium Edition)
PC

11,50
Nákupom získate 0,46 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21710
  • Vesmírne bitky a simulácie s elementmi stratégie v reálnom čase; Žiadne rozdelené misie. Iron Sky: Invasion je jeden obrovský otvorený svet; Zachráňte Zem a jej satelity, zatiaľ čo odvraciate útoky nepriateľov; Real-time mapa vesmíru; Inovatívny manažment energie. Hráči majú možnosť premiestniť energiu medzi jednotlivými časťami lode - motor, zbrane a ochranné štíty, podľa potreby; Manažment zdrojov. Hráči majú možnosť zozbierať časti zo zničených lodí a získať potrebné zdroje pre vylepšovanie vlastných lodí; Množstvo zbraní. Lasery, rakety a dokonca taktické nukleárne zbrane sú len malou ukážkou arzenálu zbraní čakajúcich na vás; Vylepšená bojová technológia poskytuje hráčom možnosť využitia satelitov a dronov pre ofenzívu a defenzívu; Niekoľko druhov lodí. Bitevné lode, ťažké bombardéry a stíhačky

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    V blízkej budúcnosti bude ľudstvo čeliť najväčšej hrozbe, akú si história pamätá - invázii nacistickej hordy, znovuzrodenej v hĺbkach vesmíru! Armáda lodí Štvrtej Ríše, vybudovaných v tajnosti na skrytej základni na Mesiaci, pristáva na Zemi, aby priniesla teror a deštrukciu. Avšak invázia sa stretáva s odporom. Pár udatných vesmírnych pilotov se hlási do služby, aby zachránili matku Zem pred hrozbou nového šialeného režimu.

    Hra sa odohráva počas hlavného konfliktu filmu Iron Sky: Invasion, kde si sadnete do kabíny supermodernej vesmírnej lode, aby ste si otestovali svoje schopnosti v blížiacom sa Blitzkriegu vo výškach. Vašou hlavnou úlohou je zachrániť Zem a jej vesmírne zariadenia pred útokom nepriateľov. Zostreľte čo najviac nacistických lodí, ako sa len dá, zhromažďujte a šetrne zaobchádzajte so svojimi zdrojmi a prežite až do konečnej konfrontácie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz