Battle vs Chess
PC

5,20
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Logické, Šachy
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 15442
  • Šachy ako živé!
    (Hra využíva uznávaný šachový software Fritz11)
    Český manuál : >tu

    Výzva pre šachistov všetkých úrovní:

    Hra využíva uznávaný šachový software Fritz11! s desiatimi rôznymi stupňami náročnosti a systémom rebríčkov, ktoré hráča hodnotia rovnakým spôsobom, ako oficiálne šachové rebríčky; Akčné rozšírenie klasickej stolnej hry: Inovatívne spojenie profesionálneho šachového softwaru a neľútostných bitevných režimov prináša strategický akčný zážitok, aký tu ešte nebol; Podpora súperenia viacerých hráčov: Hrajte s priateľmi i nepriateľmi v horúcom kresle alebo v online partiách; Unikátne a náročné šachové rébusy: Všemožné režimy s vopred pripravenými scenármi nútia hráčov dokončiť partiu v obmedzenom počte ťahov alebo iba s vybranými figúrkami a dokonca i využívať niektorá slávne riešenia zo skutočných šachových partií minulosti; Netradičné herné možnosti: Rozšírené možnosti rozmiestňovania figúrok, ako je náhodné rozmiestnenie v „šialenom” režime alebo možnosť zvoliť si vlastné rozmiestnenie v „taktickom“ režime, umožňujú hráčom rozohrať netradičné partie, ktoré posúvajú tradičné pravidlá šachu na úplne novú úroveň.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 / Radeon HD 2900), 1,0GB voľno na disku, DVDROM

    Pri hraní šachového simulátoru Battleground Chess sa budete cítiť ako kráľ, ktorý zvolal svoje služobníctvo na nádvorie hradu, rozostaval ich proti sebe na kockovaných dlaždiciach a pekne z balkónu započal šachovú partiu ako živú! V hre sa proti sebe vždy postaví armáda koní, strelcov, pešiakov, veží, kráľov aj kráľovien a začnú boj. Pokiaľ jedna figúrka zaútočí na druhú a zaberie jej pole, odohraje sa animácia, pri ktorej útočník premôže svoju obeť (to znamená, jedna druhú jednoducho zapichne).

    Battleground Chess poteší hlavne začiatočníkov v Šachu, ktorým by obyčajné šachy mohli pripadať trošku nudné. Samozrejme aj pokročilejší stratégovia si prídu na svoje, lebo hra poskytuje niekoľko obtiažnych šachových partií.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel