Tom Clancys Splinter Cell 3D
WII

8,40
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15256
  • Hrateľnosť, pohyblivosť, mapy, HUD, menu a ďalšie, všetko v stereoskopickom 3D; Optimalizovaná kontrola - Nové tlačidlo Slide Pad a dotyková obrazovka ponúkajú hráčovi bezproblémovú kontrolu pri získavaní zbraní a gadgetov, čo vedie ku zlepšeniu jeho schopností; Vylepšené zbrane - Sam Fisher je vybavený lepšími zbraňami a novými gadgetmi na infiltrovanie nepriateľa, ako napríklad nové fúzne okuliare, OCP elektronické vypnutie prístroja, wall mine, ďalšími prídavnými zariadeniami k SC-20K puške, dymovými a plynovými granátmi; Vyvinutá Infiltrácia - Zámok je vďaka novému Slide Padu viac inštinktívny ako kedykoľvek predtým
    Konverzia Tom Clancys Splinter Cell: Chaos Theory, ktorý patrí do najlepšie predávaného, veľmi obľúbeného a kritikou najviac oceňovaného prírastku série. Ostrie hardwaru nového Nintendo 3DS ™ umožňuje fanúšikom Splinter Cell a všetkých akčných hier si vychutnať úchvatné 3D dobrodružstvo v hre, ako nikdy predtým.

    V hre je Sam Fisher vyslaný za nepriateľskú líniu na kórejský poloostrov, aby zabránil tretej svetovej vojne. Má za úlohu vyšetriť, kto je zodpovedný za potopenie USS Clarence E. Walsh, amerického technicky vysoko vyspelého krížnika. Vďaka vyšetrovaniu Sam zistí, že medzi hlavnými aktérmi, ktorí plánujú použiť Masse jadrá a zahájiť tak tretiu svetovú vojnu, patrí vojnový súdruh Douglas Shetland, Displace International, a admirál Otomo, tretie veliteľstvo informačných obranných síl (I-SDF). Samovým cieľom je infiltrovať ich linky a odhaliť ich zámer skôr, ako sa im podarí zahájiť nový celosvetový vražedný konflikt.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel