Sherlock Holmes: Crime & Punishments [PROMO]
PS4

34,99
Nákupom získate 1,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21061
  • Jedná sa o Promo verziu hry bez originálneho obalu. Hra je rovnaká ako plná verzia hry.

    color>

    Na začiatku roka uchvátil Sherlock Holmes, šesťdielna videoherná séria pre PC, milióny hráčov po celom svete. V roku 2012 opustilo posledné vyšetrovanie slávneho detektíva – Odkaz Sherlocka Holmesa – tradičná hrateľnosť typu point&click a revolučne vytvorilo pravý herný zážitok z pohľadu tretej osoby, ktorý bol vhodný na konzoly i PC. Tento titul si vyslúžil chválu zo strany hráčov i kritikov napriek drobným technickým chybám a predstavil slávneho detektíva širšiemu publiku.

    Nová hra Sherlock Holmes s podtitulom Zločin a trest na tento úspech nadviaže a prinesie dôležité zmeny čo do grafiky a zážitkov. Po prvýkrát v histórii opustí Frogware Studios svoj vlastný grafický engine. Najnovšie dobrodružstvo Sherlocka Holmesa pobeží na Unreal Engine 3 od spoločnosti Epic, vďaka čomu v kvalite grafiky výrazne predbehne predošlé diely.

    Prostredie bude reálnejšie a detailnejšie vďaka dynamickému nasvieteniu a tieňom. Tento engine hre tiež umožní ťažiť z mnohých technológií, ako je napríklad veľmi schopný nástroj animácií pre hladší pohyb a prechod medzi animáciami, tieňovanie v skutočnom čase, systém častíc a pokročilé efekty postprocessingu.

    Na rozdiel od predošlých dobrodružstiev Sherlocka Holmesa nebudete počas vyšetrovania iba divákom. Teraz ste na ťahu vy, aby ste sa stali Sherlockom Holmesom a viedli svoje vlastné vyšetrovanie – a to hneď niekoľko, pretože v skutočnosti vás čaká hneď 6 napínavých prípadov! Vraždy, zmiznutia, krádeže a ďalšie vyšetrovania vám predstavia špičku detektívneho žánru. Tieto prípady budú vašim denným chlebíčkom, presne podľa vzoru románov od Conana Doyla.

    Každý prípad ponúka hráčom skutočnú slobodu, pretože to oni budú musieť robiť dôležité morálne rozhodnutia miesto toho, aby uplatňovali spravodlivosť podľa pravidiel. Všetky rozhodnutia majú vplyv na hru a nielen, že ovplyvňujú reputáciu vašej postavy, ale tiež prinesú realistické a občas nečakané následky. Budete musieť niesť následky svojich rozhodnutí, pretože Zločin a trest ponúka vzrušujúci systém akcií a následkov, ktoré hráča donúti dvakrát merať a raz rezať. Každé rozhodnutie má skutočnú hĺbku.

    Zločin a trest ponúka až 10 rôznych koncov 6. veľkých prípadov, z ktorých sa hra skladá, čo je ambiciózna ponuka, ktorá vytvára nový herný zážitok. V Zločine a treste sa hráči ujmú úlohy Sherlocka Holmesa v úplne novej podobe. Vývojári z Frogwares opustili klasického Sherlocka Holmesa inšpirovaného filmami z 60. rokov a nahradili ho modernejšou postavou, ktorá dokonale zodpovedá novým umeleckým ambíciám hry.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz