FIFA 16 CZ
PS3

18,90
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19547
  • Novinky v hre FIFA 16 sa týkajú celého ihriska. Tešiť sa môžete na vyvážený a autentický futbalový zážitok s hrou podľa vášho gusta a možnosťou prijať náročnejšie výzvy. A sú tu aj úplne nové spôsoby hrania!

    Vďaka inovatívnym herným prvkom a funkciám ponúka FIFA 16 sebavedomé bránenie, kontrolu stredu ihriska a magické okamihy vo väčšej miere, než kedykoľvek predtým. Ako nováčikovia série, tak i ostrieľaní hráči, si môžu zlepšiť schopnosti a usilovať sa o dosiahnutie úspechov na vyššej úrovni, vďaka novému režimu Tréner FIFA. Inovácia na každom mieste na ihrisku. Nové možnosti hry. Zbieranie úspechov na vyššej úrovni.

    INOVÁCIA NA KAŽDOM MIESTE NA IHRISKU

    Sebavedomé bránenie
    - Defenzívna obratnosť – Pre udržanie kroku s technicky zdatnými súpermi máte k dispozícii 25 inovatívnych zmien v pohybe obrancov. Tí teraz môžu uzavierať priestory a pomocou rýchlej zmeny smeru s úkrokmi udržať kontakt so súperom v situácii jeden na jedného. Pri zachytávaní nábehov sa môžete spoľahnúť na väčšiu voľnosť pohybu a kratšiu dobu pri zrýchlení na maximálnu rýchlosť.

    - Tímové bránenie – Keď sa snažíte „zavrieť“ útočníka súpera, spoluhráči za vás zaskočia na vašom poste. Nová umelá inteligencia bránenia umožňuje hráčom vnímať nebezpečné otvorené priestory v súvislosti s tým, kde sa nachádza lopta a hráči druhého tímu. Spoluhráči budú pokrývať dômyselne útočné nábehy a blokovať potenciálne smery ofenzívnych výpadov.

    - Nové základné prvky súbojov o loptu – Vďaka novým prvkom môžete pristúpiť k súboju o loptu rôznymi spôsobmi. Nový systém sklzov umožňuje ich prerušiť a vrátiť sa do pozície. K dispozícii je teraz pestrá škála variant obranných zákrokov, kde nechýbajú naznačenia, výskoky do vzduchu z miesta a zákroky celým telom. Obranné zákroky v hre FIFA 16 sú účinnejšie a prinášajú väčší pocit uspokojenia v prípade úspechu.

    Kontrola nad stredom ihriska
    - Inteligentné zachytávanie prihrávok – Ovládnite stred ihriska vďaka novej logike zachytávania lopty s cieľom eliminovať možnosti rozohrávky súpera a uzatvárať nebezpečné priestory pre prihrávky. Hra v zálohe tak získava ešte väčší zmysel a je reálnejšia. V inštrukciách pre hráča, ktoré sú v hre FIFA 16 prepracované, je teraz možné upraviť prístup k zachytávaniu prihrávok, aby ste mohli určiť, ako agresívne si majú spoluhráči počínať pri snahe získať loptu. Nad zakladaním akcií v zálohe máte plnú kontrolu.

    - Prihrávky s jasným zámerom – FIFA 16 prináša revolúcii v systéme prihrávok. Spoluhráča môžete oslovovať presnými, prudkými a nekompromisnými prihrávkami. Pomocou nového ovládania tlačidlami je možné poslať presnú loptu po zemi k spoluhráčovi i pod tlakom a vytvoriť si útočnú príležitosť. Prihrávky s jasným zámerom a inteligentné zachytávanie lopty sa vzájomne vyvažujú a prinášajú do hry príchuť naozajstného futbalu, kde musíte neustále zvažovať mieru rizika.

    Čarovné momenty
    - Dribling bez dotyku – S využitím snímania pohybu Lionela Messiho sa vytvoril inovatívny systém ovládania driblingu, v ktorom rámci sa hráči môžu rozhodnúť nie len ako, ale tiež kedy si loptu spracujú. Teraz si môžete loptu pustiť do priestoru, naznačiť pohyb telom a vyraziť pozdĺž obrancu rovnako, ako Messi, keď má svoj deň. Dribling bez dotyku vám pomôže získať čas pre nábeh spoluhráča do výhodnejšie pozície, zmene tempa hry, alebo donútenia obrancu k predčasnému pohybu – to všetko potom môže viesť ku vzniku krásneho futbalového momentu. Súboje jeden na jedného vďaka tomu čaká zásadná premena, pretože hráči získavajú doposiaľ suverénne najširšiu paletu útočných možností.

    - Dynamické centre – Centrovanie v hre FIFA 16 mení spôsob, akým si loptou počínajú ako centrujúcí hráč, tak jeho adresát. Hráč na krídle si s loptou počína reálnejšie vďaka novým animáciám pohybu, zatiaľ čo hráči v šestnástke budú sledovať dráhu lopty tak, aby lepšie načasovali svoj nábeh na zakončenie. Nové mierenie centrov znamená, že útočiaci hráči ich môžu zahrávať priamo za behu, čo sťaží život obrancom.

    - Chladnokrvné zakončovanie – Vďaka tomuto novému systému lepšie pochopíte, ako zasiahnuť loptu, aby ste zakončili ako profíci. Tiež si všimnete väčší počet striel nártom a loptu letiacu po autentickej trajektórii. Dynamická rýchlosť letu lopty po odpovedajúcej dráhe urobí každý strelecký pokus zaujímavejším.

    USILUJTE SA O ÚSPECH NA VYŠŠEJ ÚROVNI

    - Tréner FIFA – Či už ste ostrieľaným veteránom série EA SPORTS FIFA, alebo hráte po prvýkrát, Tréner FIFA Trainer vám pomôže odhaliť váš pravý potenciál. Naučte sa hrať pomocou voliteľne prehladovej grafiky, ktorá vám bude ponúkať možné herné varianty v závislosti na vašej pozícii na ihrisku a tréningovej úrovni (nastaviteľné automaticky či manuálne). Základné pokyny pomôžu začiatočníkom, zatiaľ čo pokročilé tipy ponúknu šanci zlepšiť sa i skúsenejším hráčom. Je to, ako by ste mali počas hry po boku svojho vlastného experta.

    - Schopnosti hry: Základná úroveň – Ide o novú úroveň schopnostných hier určenú tým hráčom, ktorí sa k sérii EA SPORTS FIFA dostávajú vôbec po prvýkrát.

    NOVÉ MOŽNOSTI HRY

    - Ženské národné tímy – Vôbec po prvýkrát v histórii série EA SPORTS FIFA môžete hrať s 12 najvyššie hodnotenými ženskými reprezentáciami sveta v niekoľkých on-linových i off-linových režimoch. Vďaka tejto autentickej novinke sa fanúšikom série FIFA rozširujú možnosti hrania.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24