Magic the Gathering: THEROS - Intro Pack (Blazing Beasts of Myth)
PC

12,60
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21857
  • Herné karty:
    Lands (25) ;14 Mountain ;11 Forest
    Creatures (22) ;2 Satyr Rambler ;2 Satyr Hedonist ;2 Voyaging Satyr ;2 Minotaur Skullcleaver ;1 Nessian Courser ;1 Rootwalla ;1 Satyr Piper ;1 Ill-tempered Cyclops ;2 Borderland Minotaur ;1 Ember Swallower ;1 Polis Crusher ;2 Nessian Asp ;2 Stoneshock Giant ;2 Nemesis of Mortals
    Other Spells (13) ;1 Dragon Mantle ;2 Lightning Strike ;2 Magma Jet ;1 Destructive Revelry ;1 Portent of Betrayal ;1 Artisan’s Sorrow ;2 Rage of Purphoros ;1 Windstorm ;2 Volcanic Geyser
    Magic the Gathering je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ním sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodejníkov a kartami zoslané zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka veľa hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčka a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Rozšírenie Theros je určené pre MtG edíciu 2014 a obsahuje väčšie množstvo Enchantments - kúziel s dlhodobým efektom. Tematicky sa odkazuje ku gréckej mytológii a je prvým rozšírením z pripravovaného bloku, vzťahujúcom sa k Therosským planinám.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 kariet, s ktorými je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné balíčky.

    Balíček Blazing Beasts of Myth sa sústreďuje na červenú mágiu, pre ktorú sa zdroje čerpajú z hôr (tých balíček obsahuje hneď 14) a ako doplnkovú využíva mágiu zelenú, ktorej zdrojom sú lesy (tých nájdete v balíčku 11).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24