Mass Effect Trilogy
PS3

39,90
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17343
  • Obsahuje všetky 3 diely série vrátane niekoľkých DLC navyše!

    Sci-fi 3D RPG, v ktorom preberáte úlohu jedného z ochrancov galaktického mieru, ktorý musí spoločne so svojimi kolegami brániť celú galaxiu pred blížiacim sa nebezpečenstvom pre celú galaxiu. Táto edícia obsahuje ucelený príbeh vďaka všetkým trom dielom.

    Mass Effect
    Jedná sa o prvý titul z trilógie, ktorý ponúka bohatú príbehovú líniu, ktorá vás vtiahne do udalostí a postaví pred radu rozhodnutí, ktoré ovplyvnia ďalší osud galaxie i všetkých jej obyvateľov. Významnou časťou sú aj tímové súboje s nutnou dávkou taktiky a aj možnosť preskúmavať na vlastnú päsť doposiaľ neznáme planéty, po jej povrchu + budete sa pohybovať prostredníctvom univerzálneho dopravného prostriedku. Na týchto planétach na vás čaká rada nebezpečných i zaujímavých mini dobrodružstiev, ktoré nie sú spojené s hlavnou príbehovou líniou, ale pozorovaním vám môžu priniesť nové informácie, zbrane, či predmety.

    Mass Effect 2
    Temnejšie a drsnejšie pokračovanie atmosférického akčného sci-fi RPG, v ktorom sa opäť posuniete k odhaleniu božskej entity zvanej Reapers. Hlavný dej sa však zameriava na organizáciu Cerebus a jej tajomného vodcu, v ktorej ľudia miznú a už sa nikdy nevracajú. Práve na túto samovražednú misiu bude vyslaný veliteľ Shepard..

    Mass Effect 3
    Zem je v plameňoch. Spoza hraníc známeho vesmíru zaútočil doposiaľ neznámy druh hrôzostrašných strojov a začal s deštrukciou ľudskej rasy. V úlohe veliteľa Sheparda, príslušníka námornej pechoty Aliancie, ste jedinou nádejou na záchranu ľudstva. Musíte zjednotiť civilizácie galaxie a vyraziť na poslednú misiu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24