Juiced
PC

(3x)
5,20
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Auta
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11040
  • Takmer 50 licencovaných vozov; Stovky ďalších autentických dielov od najlepších výrobcov, ako sú A`PEXi, AEM, Bridgeston, Ferodo, Konig, Alpine a HKS, ktoré umožnia hráčom upraviť automobil presne podľa svojho vkusu ; Progresívne nelineárne hranie, kde môžete vytvárať vlastné postavy i autá a zvíťaziť v jednotlivých pretekoch, dobývať úctu, slávu, peniaze, ale trebárs i chválu; On-line súboje na všetkých platformách vrátane možnosti niekoho "vyhodiť" a tímové súťaže, hráčom ovládané kritéria pretekov, ako napríklad druh tratí, typy vozov, pôvod zeme či požiadavky na motor a peniaze; On-line databáza svetových štatistík, s ich pomocou je možné objektívne hodnotiť umiestnenie jednotlivých hráčov, rekordy tratí, najvyššie dosiahnuté rýchlosti, najdrahšie autá, najúspešnejšie posádky a dosiahnutý počet bodov; Unikátne pohonné zmesi a napínavé stretnutie zaujmú i milovníkov arkádového pretekania; Možnosť vytvoriť si vlastnú posádku, ktorá pri jednotlivých závodoch spolupracuje

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 3,0GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    Juiced nosí v sebe hlboko prepracovanú možnosť úpravy vozov a autenticitu skutočného závodu v uliciach, so svojou špecifickou taktikou a kultúrou. Môžete zasadnúť za volant takmer 50 licencovaných vozov. Real-time úpravy vám umožnia vášho plechového miláčika vylepšiť zo stovkami autentických dielov, s ich pomocou môžete stvoriť viac než 7,2 biliónov unikátnych kombinácií. Pri hre s viacerými hráčmi vás čaká úžasná akcia, kde vôbec po prvý krát môžete tvoriť i tým "posádok" a spoločne pretekať o udržanie svojej pozície.

    Hra vás uchváti i špecifickým a pútavým štýlom, komunitou a aj s unikátnou a riskantnou jazdou v naturalisticky stvárnenými ulicami. Možnosti úprav, ktorými táto hra v hojnej miere disponuje, tieto nie sú iba pre efekt, ale naopak priamo ponúkajú hráčovi, aby si svoje auto "vyšperkovali" podľa vlastných predstáv - od palubnej dosky až po motor. Štýl však kráča ruka v ruke s rýchlosťou - iba nablýskaný lak vám závod nevyhraje. K získaniu "slávy" potrebujete i dokonalý orientační zmysel a odhodlanie prekonať i tých, ktorý sa vás snažia obrať o peniaze, autá i hrdosť. Juiced vám umožní zapojiť sa aj do vlastnej komunity, kde môžete v tejto napínavej akcií prenajať aj vodičov, a stať sa členmi posádky a pretekať ako tým.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (3)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • grafika,tuning a hlavne ... MUZIKA tvorcom sa podaril namiesat krasny a kvalitny soundtrack klobuk dolu
    • modely aut.. su mierne nerealne a zvuky motorov atd

    pekna konkurencia pre nfs kvalitna hra

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Grafika, systém Respekt, čeština s CZ dabingem, cena, multiplayer (GameSpy)
    • Odšvyhlé modely aut, malo možností pro tuning, odšvihlý multiplayer

    V této hře zažijete spoustu zabavy, protože obsahuje nadhernou grafiku která konkuruje známé série NFS. Ve hře je zabudovaný Respekt (dalé jen R) který si zvyšujete když jezdíte pouliční závody. Každým nabouráním do protivníka se vám R snižje nebo kdyz Vás předjede. Pokud se vyšplháte na první místo tak se Vám naopak zvýší. Dalším + je multiplayer který je přes GameSpy to znamená, že nemusíte vlastnit veřejnou IP a můžete pohodlně ve hře bez znalostí vytvořit svůj vlastní server. Ve hře je spousta tratí a 3-4 herní mody jako např. Předváděčka, citruit apod.. Tuto hru mám již rok ještě když stála 899 Kč s češtinou a CZ dabingem, nyní si můžete tuto báječnou hru koupit za báječných 199 Kč ve stejné kvalitě s češtinou a s CZ dabingem od CDPROJEKT a XZONE!

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Fyzika. Verte tomu nebo ne, ale prijde mi 100x lepsi nez u NFS. Auta jsou pomerne narocna na zvladnuti, ale neni to nemozne a s trochou cvikou se necha jezdit i s nekolikaset konovym Viperem se zadnim nahonem. Doporucuji gamepad, neni vsak nutny. Vyborne moznosti tuningu, pink slip zavody, sazeni, system respektu, ktery si postupne budujete a zavody v teamech.Pozitivne bych ohodnotil technicke zpracovani jako celek...
    • ...ale, presto se najdou jiste problemy-me z nepochopitelneho duvodu hra obcas spadla po navratu ze zavodu do menu a volbe dalsiho zavodu.
    • Trate jsou pomerne jednotvarne, hra postrada hlubsi motivaci, coz vsak nebrani zavodit ciste z radosti.

    Hra si jde vlastni cestou, narozdil od Undergroundu, ktere se spise svezly na rychle a zbesile vlne. Tahle hra ma k tuningu mnohem blize. Presto ze se jednalo o prvotinu tymu a s prihlednutim k porodnim bolestem provazejicim vydani dopadla hra vyborne.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel