Dark Souls II: Scholar Of The First Sin
PC

19,99
Nákupom získate 0,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamDoporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19298
  • Pripravte sa na smrť ... Opäť. Odvážte sa vstúpiť do sveta intenzívneho hrania v obrovskom svete s novým enginom, ktorý posúva grafiku, zvuky i efekty vpred ako nikdy predtým; Labyrint monštier a bossov - ponorte sa do halucinogénneho prostredia, preplneného novými zvrátenými monštrami a smrtiacimi bossmi, ktorí môžu vzniknúť len v hlavách From Software; Nemilosrdné zahrávania sa so zmyslami - široká škála hrozieb, ktoré útočia na ľudské zmysly a fóbie-sluchové halucinácie, závraty, strach z výšok a ďalšie; Hlbšie a temnejšie - širšie možnosti prispôsobenia postavy umožňujú zvoliť si zbrane a výzbroj presne na mieru; Vyvinutý multiplayer - s novým vylepšeným multiplayerom môžete lepšie spolupracovať s hráčmi a prináša kooperatívnu multiplayerovú spoluprácu, ako i konkurenčné súboje; Choďte ďalej, než je smrť - Dark Souls II poskytuje plynulé pohyby, vylepšený systém boja, obrovsky rozšírenú škálu postáv, hlbšie možnosti prispôsobenia, nové zbrane, schopnosti výbavy a vyvážený systém postupu v hre.

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 3,1GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (GeForce GTX 750 / Radeon HD 6870), 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Nástupca úspešného titulu Dark Souls prichádza od Form Software. Nový diel ponúka niekoľko podstatných vylepšení a samozrejme nový príbeh. Čo sa však nemení je unikátny herný štýl, charakteristická náročnosť štýlu Dark Souls, výzva a intenzívne emocionálne odmeny.

    Dark Souls II ponúka tiež vylepšený multiplayer, rozšírené možnosti prispôsobenia a nový engine. Vo verzii pre konzoly XONE/PS4 a PC bola vylepšená grafická stránka hry a dodané ďalšie efekty. Podľa slov vývojárov, toto bude konečne hra, akú sme chceli.

    Obsah balenia:
    - Hra Dark Souls II
    - DLC Crown of the Sunken King
    - DLC Crown of the Old Iron King
    - DLC Crown of the Ivory King

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel