XBOX ONE Wireless Controller Elite (čierny)
XBOX

174,99
Nákupom získate 5,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Ovládač
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19826
  • Prispôsobenie na profesionálnej úrovni

    Rozhodli sme sa vytvoriť vysoko výkonný ovládač, ktorý bude vyhovovať potrebám dnešných hráčov v režime multiplayer. Elitný bezdrôtový ovládač pre XBOX ONE, navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne, vám umožní ukázať, čo vo vás je a prispôsobí sa vášmu jedinečnému štýlu pri hraní. Užite si prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru, s akými ste sa doposiaľ ešte nestretli.

    Výkonnejší a výborne padne do ruky
    Možnosť výmeny rôznych kovových páčok a smerových ovládačov zaručuje ergonomické ovládanie na mieru. Objavte konfigurácie, ktoré môžu pomôcť vylepšiť presnosť, rýchlosť a dosah, vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Elitný ovládač pre Xbox sa prispôsobí veľkosti vašej ruky i vášmu hernému štýlu. Dosiahnete lepšie ovládanie pri strielačkách z pohľadu prvej osoby, pretekárskych hrách, či bojových hrách, prípadne v iných žánroch. Nový smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu kombináciu povelov a tradičný smerový ovládač zase prináša presné ovládanie pri výbere zbrane, alebo podporného úderu.

    Kontrola, kombinácie a istota
    Elitný bezdrôtový ovládač pre XBOX ONE je vybavený štyrmi pozíciami pre vymeniteľné riadiace páky. Jednoduchá montáž i demontáž bez použitia nástrojov. Zvoľte si druh a počet riadiacich pák, ktoré pripojíte a nakonfigurujete ovládač do ideálneho stavu.

    Riadiace páky poskytujú vašim prstom väčšiu kontrolu, aby ste mohli vykonávať drvivé údery a precízne ovládať hru. Teraz už nemusíte presúvať palce z páčok, keď chcete počas zložitého skoku mieriť a strieľať súčasne. Pomocou aplikácie* môžete každej riadiacej páčke priradiť širokú škálu vstupov.

    Strieľajte rýchlejšie s poistkami jemných spúští
    Po prepnutí poistiek jemných spúští môžete strieľať rýchlejšie a šetriť drahocenný čas pri každom stlačení spúšte. Poistky jemných spúští zastavia pohyb spúšte po výstrele a pripravia vás ihneď na ďalšiu ranu. Úplný pohyb spúšte obnovte jednoduchým prepnutím poistiek. Každú spúšť je možné nastaviť samostatne vlastnou poistkou jemnej spúšte. Nastavenie spúšte môžete jemne vyladiť pomocou aplikácie.

    Nekonečná sloboda a pružnosť
    Upravte si používanie ešte viac na mieru pomocou jednoducho ovládateľnej aplikácie*. Nastavte min./max. hodnoty spúští, citlivosť páčok, priradenie tlačidiel a pod., aby ovládanie dokonale zodpovedalo vašim predstavám. Priraďte ľubovoľný zo 14 vstupov tlačidlám ABXY, riadiacim pákam, smerovému ovládaču, spúšťam a stlačení páčok.

    Vytvorte si v aplikácii ľubovoľný počet profilov ovládača a pripravte si nastavenie na mieru v každej hre. Nahrajte dva profily do jedného ovládača a plynule medzi nimi prepínajte pomocou vstavaného prepínača profilov. Možnosti máte v podstate neobmedzené.

    Takto pôsobí skutočný výkon
    Každá plocha i detail sú navrhnuté tak, aby splnili prísne požiadavky hráčov hier vo viacerých hráčoch.

    Hriadele páčok, smerové ovládače a riadiace páky z ocele zaručia dlhú životnosť. Zosilené prstence s nízkym trením okolo každej páčky minimalizujú opotrebenie a zaručujú dokonale plynulú akciu.

    Pogumované rukoväte s kosoštvorcovým vzorom pôsobia istejšie na dotyk a zaručujú vyššiu stabilitu. Vďaka vylepšeným rukovätiam tiež môžete držať ovládač s menším úsilím a vydržíte tak hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrchová úprava krytu príjemná na dotyk zaručuje luxusný vzhľad a isté ovládanie.

    Buďte pripravení na čokoľvek a kdekoľvek
    Všetky profily vytvorené v aplikácii* sú uložené v cloude a 2 profily môžete nahrať priamo do ovládača. Nie je teda dôležité, kde hráte. Vaše profily sú totiž stále s vami.

    Obsah balenia:
    - Elitný bezdrôtový ovládač pre XBOX ONE
    - Puzdro na prenášanie
    - Sada 4 riadiacich páčok
    - Sada 6 páčok: štandardné (2), dlhé (2) a vypuklé (2)
    - Sada 2 smerových ovládačov: fasetovaný a štandardný
    - Kábel USB
    - Tužkové batérie
    - Rýchla inštalačná príručka a príručka k produktu

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel