10 rokov s Playmanom
PC

8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Kód produktu: 16610
  • Jedná sa o špeciálnu edíciu pri príležitosti desiateho výročia od založenia spoločnosti Playman, ktorá obsahuje 10 hier od spoločnosti Ubi soft skrz všetky herné žánre

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, DVDROM, zatiaľ nie je uvedená

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Assassins Creed (český dabing)
    Hra je zasadená do raného stredoveku, konkrétne do roku 1191 nášho letopočtu, kde vo Svätej Zemi prebieha tretia krížová výprava a práve je tu aj tajomná skupina obávaných vrahov. Hlavnou postavou hry je jeden z nich, nájomný vrah Altair, ktorý vo svojom bezprostrednom okolí dokáže vyvolať chaos, ktorý mu slúži k tomu, aby dosiahol svojho cieľa.

    Far Cry (český dabing)
    Ako náhodný hrdina sa ocitnete na odľahlom tropickom ostrove, kde si šialený muž hrá na boha. Vytvára nové druhy zvierat a nahrádza tých o ktorých si myslí, že sú geneticky mŕtvi (ľudia). Hra sa odohráva v roku 2020 na niekoľkých tropických ostrovoch v Pacifiku. Všade okolo sú palmy a ostrov vypadá ako turistický raj. Idylku vám však naruší niekoľko ozbrojených vojakov, ktorý po vás začnú strieľať.

    Heroes of Might & Magic III Complete (český dabing)
    V Heroes III, ako už názov hovorí, sa všetko točí okolo hrdinov a ich obrovských armád, ktoré brázdia zem, obsadzujú mestá a doliny a bojujú proti sebe.

    Táto hra sa stala tak obľúbenou, že sa v krátkej dobe dočkala dvoch významných datadiskov: Armageddon’s Blade a The Shadow of Death. Tieto datadisky hru v mnohých smeroch doplňovali a vylepšovali, ale hlavne pokračovali v rozprávaní nových príbehov z fantasy sveta Might & Magic. Prečo sa o nich ale zmieňujeme? Pretože táto edícia neprináša len samotné Heroes III, ale i oba datadisky a to všetko naraz a dohromady!

    Prince of Persia: Písky Času (český dabing)
    Pred princom stojí nová úloha, zlý Sultán rozbil magické presýpacie hodiny a uvoľnil obrovské zlo. Princ musí teraz pozbierať všetky sily aby dal všetko do poriadku.
    Našťastie je náš princ vybavený od prírody silným a mohutným telom a hlavne pieskom z magických hodiniek. Pokiaľ má dostatok piesku, môže vrátiť čas o pár sekúnd naspäť a napraviť tak svoje chyby, môže tak spomaľovať tok času a získať tak proti svojím protivníkom výraznú výhodu. Aby nebola machinácia s časom, môže princ vidieť útržky budúcnosti, takže je tak varovaný pred veľkými nástrahami, ktoré sú pre neho pripravené.

    Rayman 3 (český dabing)
    Malé červené stvorenie bolo prehltnuté strachom a zlom. Vznikla armáda temných síl, ktorá má v pláne nakaziť až doposiaľ dobré a milujúce Srdce sveta. O tomto pláne sa dozvedel Rayman so svojim kamarátom Globoxom, ale keď sa druhý menovaný pokúšal sám o záchranu, urobil hlúposť, ktorá Raymana dostala ešte do väčších ťažkostí: zjedol samotného vodcu Hoodlomov, čo v ňom vyvolalo ťažkú závislosť na slivkovom džúse (to je naozaj katastrofa!). Náš sympatický hlavný hrdina má tak o problém navyše. Nielen, že musí zabrániť nekalým plánom, ktoré hoodlomovia majú, ale ešte navyše sa musí postarať o svojho nebohého priateľa.

    Silent Hunter III (anglicky)
    Staňte sa veliteľom ponorky v severnom Atlantiku a prežite atmosféru 2. svetovej vojny. Ďalší diel simulácie ponorky s novým 3D enginmom a realistickou akciou. Hra obsahuje singleplayerové historické misie, multiplayer a editor misií.

    The Settlers V: Dědictví králů (české titulky)
    Pokračovanie budovateľsko-dobyvateľskej stratégie, ktorá kombinuje stavbu domov, dediniek, mesta i veľkej ríše s bojom medzi rytiermi a armádami. V bitkách bude hráč brániť, či naopak rozširovať hranice svojej ríše. To všetko a ešte omnoho viacej je hlavnou náplňou veľkej singleplayer kampane zahrňujúcej 20 misií.

    Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter (české titulky)
    V roku 2013 nasadzuje americká armáda do akcie Integrated Warfighter System (IWS), dlho pripravovaný projekt takzvaného Super vojaka. V IWS sú zakomponované moderné zbraňové systémy, satelitné komunikácie i prostriedky na prežitie. Dlhodobý program konečne priniesol prvé výsledky a je na čase overiť si jeho úspešnosť priamo v bojisku.

    Tom Clancys Rainbow Six 3: Raven Shield GOLD (české titulky)
    Vyjednávanie nevyšlo a je načase použiť silu. Ako operačný veliteľ skupiny Rainbow ste zodpovední za úspešné prevedenie akcie. Našťastie máte k dispozícií ten najlepší tím profesionálov ochotných položiť svoj život za správnu vec. Ďalší diel skvelej akcie je konečne tu.

    Tom Clancys Splinter Cell (anglicky)
    Zahrajte si za Sama Fishera, operačného agenta jednotky "black-ops" z oddelenia NSA. Sam vyzbrojený najmodernejšími technológiami, je povolaný preniknúť na nepriateľské územie, zneškodniť nepriateľa a uniknúť bez zanechania stopy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel