FIFA World Cup 2006
NDS

45,30
Nákupom získate 0,91 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11989
  • EA SPORTS oslavuje jednu z najväčších športových udalostí, ktorým je svetový pohár FIFA 2006 v Nemecku, a to prostredníctvom oficiálnej videohry s exkluzívnej licencií.

    Hra zachytáva atmosféru jedného z najnáročnejších svetových súperení a dáva hráčovi príležitosť hrať v úlohe svojich obľúbených hrdinov, a šancu vyhrať svetový pohár FIFA World Cup. Oživených je takmer 100 superhviezd i s napodobneninami ich skutočných schopností a vedomostí. Tak sa dajú rozpoznať ich typické pohyby, štýl hry a špeciálne hráčske umenie každého z nich.

    Hra ďalej predstavuje aj nový herný režim s názvom Global Challenge, ktorý bude náročným testom i pre tých najskúsenejších hráčov. Tí budú mať možnosť na vlastnej koži zažiť klasické okamihy z histórie svetového poháru FIFA. 40 z nich je totiž zakomponovaných v zmienenom režime. Porovnajte svoje výsledky s tými historickými a zmerajte svoje sily so svetovou špičkou.

    K dispozícií je 127 národných tímov. Vyberte si niektorý z nich a hrajte proti kamarátom v súbojoch pre viacerých hráčov. Do hry ich môže vstúpiť až 8. Sledujte svoje výsledky na výsledkovej tabuli v miestnosti The Lounge, za svoje úspechy totiž získavate najrôznejšie ceny.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam