NHL 2005
PC

19,99
Nákupom získate 0,40 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Hokej
Kód produktu: 11097
  • Podpora online multiplayeru bola ukončená zo strany vydavateľa.
    obsahuje všetkých hráčov a kompletný národní tím z posledného svetového šampionátu.; Namáhavosť hry je nastaviteľná, môžu ju tak hrať úplne nový nováčikovia, tak i ostrieľaný virtuálny hokejisti.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 700MHz, pamäť 128MB RAM, 0,8GB voľno na disku, grafická karta: NVIDIA GeForce 256 či vyššia, ATI Radeon 7200 či vyššia, Matrox Parhelia, SiS 315 či Xabre

    Kategórie

    PC / PC hry / Športové
    NHL 2005 je už trinástym titulom v tejto neuveriteľnej populárnej rade simulácii hokeja od EA Šport. A práve do tohto trinásteho ročníka tvorcovia natlačili čo najviac nových prvkov za posledné roky. Zároveň odstránili či upravili staršie prvky, ktoré sa v predchádzajúcich ročníkoch neosvedčili. Priaznivci virtuálneho hokeja si môžu vychutnať všetkých 30 tímov z NHL, 21 medzinárodných tímov vrátane ČR a vybrané celky z ligových súťaží Nemecka, Švédska, Fínska a ďalších..

    Medzi prepracované hráčske prvky patria Dynasty mód s novými možnosťami a tiež nový enginme špeciálne pre krasokorčuľovanie, ktoré mnohonásobne zvýši dynamiku hry. Ku skvalitneniu hráčskeho zážitku slúži i nový systém ovládania nazvaný Open Ice Control. Ten sa stará o bezproblémové prepínanie medzi hráčom s pukom a hráčom bez neho. Značne vylepšenie AI - počítačom ovládaných hráčov, ktorý jednajú presne podľa zadaných parametrov a konečne naozaj pripomínajú svoju hráčsku predlohu.

    Nielen pre nás Európanov a Čechov je potešujúca prítomnosť nového turnaja, ktorým je Majstrovstvo Sveta. Jeho primitívna verzia bola k dispozícií vo všetkých predošlých dieloch, ale nestály ani za reč. Ide tu len s potešením kvitovať, že sa tvorcovia konečne prebrali a pripravili plnohodnotnú verziu majstrovského turnaja.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel