The Sims 3 CZ (Startovací balíček)
PC

31,50
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19899
  • Štartovací balíček obsahuje základnú hru The Sims 3, datadisk Po setmění a kolekciu Luxusní bydlení.

    color>

    Objavujte živé okolité prostredie.; Vytvárajte jedinečných Simíkov.; V domovoch vašich Simíkov upravujte, čo vám napadne.; Nové realistické osobnosti.; Nový herný systém.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, odskúšané na Win 8, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5900 / Radeon 9500), 6,1GB voľno na disku, DVDROM, hra je kompatibilná tiež s počítačmi Macintosh, vyžaduj

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    V The Sims 3 sa život vašich Simíkov už netočí len okolo ich domu. Otvorte im dvere a objavujte s nimi možnosti nového mesta. Všetci Simíci – a teda i vaši susedia, kolegovia v práci a priatelia – majú charakteristické povahy. So susedmi sa môžete stretnúť, keď si idete ráno zabehať, najlepší kamarát vás pozve k sebe domov na večeru, s rodinou strávite slnečný deň v parku, alebo vezmete svoj nový objav na romantický piknik na pláži v žiari zapadajúceho slnka.

    Urobte si Simíkov, ktorí vypadajú ako vy, alebo vaši známi. Úplne nový nástroj "Vytvor si Simíka" sa ovláda veľmi jednoducho a je výkonnejší, než kedykoľvek predtým. Jeho prostredníctvom si podľa vlastných predstáv upravíte nielen Simíkov vzhľad, ale tiež jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailom Simíkovej tváre, upravte farbu jeho vlasov, vyberte odtieň pleti a určite mnoho ďalších rysov tak, aby na konci vznikla realisticky vyzerajúca postava. Potom ju oblečte podľa poslednej módy a prípadne pridajte make up a rôzne doplnky. Štíhly, plnoštíhly, svalnatý a všetko možné medzi tým – tvorenie Simíkov nebolo ešte nikdy tak jednoduché!

    Pomocou revolučného systému povahových vlastností sformujte charakter svojich Simíkov. Na výber máte z desiatok rôznych rysov, pričom je možné vzájomne kombinovať až päť naraz a vytvoriť tak pestrý zástup obyvateľov vášho okolia. Urobíte idealistického a tvorivého rojka, ktorý čas od času v záchvate bezhlavej odvahy rád zariskuje? Alebo snáď chladné, ale zároveň krásne dievča z vyšších vrstiev, ktorej najväčším tajomstvom je skrytá genialita? Je to len vo vašich rukách.

    Voľne a slobodne navrhujte a budujte domovy svojich Simíkov a postavte si celé vlastné štvrte. K dispozícii máte nekonečné varianty vnútorného zariadenia. Vyberte si každý mysliteľný vzor pre nábytok. Dajte všetkému vybaveniu domácnosti rovnaký vzhľad a farbu, alebo ich premiešajte a dajte vyniknúť vlastnému štýlu. Možnosti pre vybudovanie domova snov pre vašich Simíkov sú nekonečné.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel