Leisure Suit Larry: Box Office Bust
X360

32,99
Nákupom získate 0,66 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Vtipné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13316
  • Ďalšie Larryho horúce dobrodružstvo
    Odhalte identitu špióna z konkurenčných ateliérov, ktorý svojím jednaním ohrozuje samu existenciu strýkovho štúdia.; Preskúmajte s Larrym otvorený svet plný najrôznejších minihier.; Zúčastnite sa natáčania známych scén z filmových trhákov; Žhavé Hollywoodske herečky - postavám prepožičali svoje hlasy Carmen Electra (Scary Movie) a Shannon Elizabeth (American Pie)
    Zo záletníka Larryho sa stal filmový magnát, ktorý sa avšak stretáva s jedným zásadným problémom - filmové štúdio z druhého konca ulice akoby vedelo dopredu o všetkom, čo sa v Larryho ateliéroch deje. A nielen to, niekto ako by zámerne vyvolával medzi hercami roztržky a všetky aféry ešte za tepla servíroval bulváru. Je načase dať veci do poriadku, a tak na scénu vstupujete vy, ako mladý Larry Lovage, synovec ktorý má v strýkovom ateliéry za úlohu odhaliť špióna.

    Leisure Suit Larry: Box Office Bust je plnohodnotnou vstupenkou medzi zvodné, pôvabné a oslnivé ženy z Tinseltownu. V tejto 3D adventúre z pohľadu tretej osoby sa Larry zúčastní letnej brigády u svojho strýka, bude tu ako poslíček plniť množstvo podivných úloh, a pokúsi sa odhaliť špióna z cudzieho štúdia, ktorý ohrozuje natáčanie filmu.

    Box Office Bust sa odohráva vo voľnom, otvorenom prostredí s množstvom zábavných mini hier. Môžete sa prechádzať a objavovať nová miesta, predvádzať sa na pódiu, pretekať, riešiť rôzne rébusy a doberať sa tak ku splneniu zadaných úloh, samozrejme na vás pri tom čaká veľa narážok a vtipných príbehov. Okrem toho tu nájdete i špeciálny Director's mód, v ktorom si budete môcť natočiť a zostrihať vlastné filmové zábery.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam