Dungeon Siege III
X360

13,60
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy, Pseudo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15196
  • Budete sa môcť na dobrodružstvá vydávať osamotene, alebo so svojimi priateľmi v rámci kooperatívneho multiplayeru; Odkrývajte hlboký príbeh, aký vám môžu priniesť iba Square Enix spolu s Obsidian Entertainment; Vyberte si z unikátnych a značne prispôsobiteľných tried postáv, ktoré majú široký rozsah voliteľných schopností; Najmite spoločníkov s jedinečnými osobnosťami, schopnosťami; Budete musieť činiť závažné rozhodnutia, ktoré ovplyvnia spojenectvo, nepriateľov a kulmináciu deja
    Pokračovanie legendárneho mena v svete fantasy, ktoré mieša intuitívnu akčnú hru s robustným RPG systémom zahŕňajúcim rozsiahlu ponuku schopností, širokú multiplayerovú zložku a hlboký príbeh.

    Rozpoltená a krehká rovnováha moci medzi silnými frakciami kráľovstva Ehb sa rozpadla. Ako jeden z posledných predstaviteľov obrancov krajiny nachádzajúcich sa v nemilosti. Je na vás, aby ste kedysi mocnú Légiu znovu vybudovali a zachránili Ehb od prepadu do temnoty.

    Budete cestovať úžasnou krajinou Ehb spolu so skupinou jedinečných spoločníkov a porážať rozmanité druhy zloduchov a príšer, pomocou kombinácie hrdinských schopností, mágie, ktorá vám doslova zatrasie monitorom, a hrozivých zbraní.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel