Moto GP 15
X360

45,10
Nákupom získate 1,80 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20703
  • OSOBNÝ TÍM A ÚPRAVY
    Hráč má možnosť vytvoriť si vlastný osobný tím. Môže nakupovať motorky, vlastný vzhľad inšpirovaný skutočným dizajnom motoriek, vybrať svojmu tímu názov i logo. Každý vzhľad má rôzne grafické vzory a hráč si ich môže farebne upraviť; v režime MotoGP™ Career sa navyše na motorku pridávajú ďalší sponzori.

    GP KREDITY
    Nová peňažná jednotka používaná vo všetkých herných režimoch. Hráč GP kredity získava tým, že hrá. Po každých pretekoch v kariére získa pár GP kreditov ako bonus; veľmi sa hodia na nakupovanie nových motoriek a vzhľadov a upravovanie vášho virtuálneho pretekára a motorky.

    NOVÝ REŽIM KARIÉRY
    Nové funkcie režimu kariéry sú vlastne tím jazdca, sponzori a GP kredity. Hráč môže so svojim vlastným tímom pretekať, dojednávať zmluvy priamo so sponzormi a získať tak viac GP kreditov a fanúšikov, vďaka ktorým sa stane šampiónom. Sponzori fungujú rovnako ako oficiálne tímy a ponúkajú zmluvy a peniaze vlastnému tímu pretekára, pokiaľ dodrží ich podmienky a úlohy. Predstavenie GP kreditov ako peňazí znamená „obchod“, v ktorom užívateľ môže za svoje peniaze kúpiť motorky a úpravy ich vzhľadu.

    INOVATÍVNE HERNÉ REŽIMY:
    VÝUKA hráča sprevádza krok za krokom učí ho, ako využiť výhody rôznych simulácií fyzikálnych modelov motoriek v hre. Tiež mu radí, ako pristupovať k zákrutám, nakláňaní motorky a pohonnému systému. Vysvetlí mu, ako ovládnuť možnosť nezávislých bŕzd a skrčené pozície.

    V hernom režime REKORDY musí hráč pokoriť časový rekord na trati za použitia konkrétnej motorky. Každá oficiálna trať má svoju výzvu a všetky sú od začiatku dostupné. V tomto režime môže hráč objaviť a používať motorky, ktoré by inak mohli byť v tieni tých slávnejších kúskov, vďaka čomu môže objaviť nový svet „továrnych“, „otvorených“ a legendárnych motoriek!

    SKUTOČNÉ PRETEKY 2014
    Úžasné skutočné preteky minulej sezóny MotoGP™! Vžite sa do kože skutočného šampióna triedy MotoGP™ a zmeňte realitu, prípadne znovu prežite tie najviac strhujúce okamihy majstrovstiev sveta. Každé preteky sú uvedené oficiálnymi filmovými záznamami z daného okamihu MotoGP™ a dávajú hráčovi nad hrou plnú kontrolu, ani čo by akokoľvek narušovala plynulý zážitok.

    ZÁKLADNÉ HERNÉ REŽIMY PÔVODNÉHO MOTOGP™ SÚ V HRE TIEŽ:
    - OKAMŽITÉ PRETEKY
    - GRAND PRIX
    - MAJSTROVSTVÁ SVETA
    - PRETEKY S ČASOM
    - VÝZVY PRE ŠAMPIÓNOV

    Online režim je až pre 12 hráčov:
    - GRAND PRIX ONLINE
    - MAJSTROVSTVÁ SVETA ONLINE
    - MOTOGP™ SPRINT SEASON
    - SPLIT TIMES
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz