Two Worlds EN (Epic Edition)
PC

3,99
Nákupom získate 0,16 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21412
  • Balenie obsahuje: základnú hru Two Worlds a datadisky Tainted Blood a Curse of Souls
    Nelineárny príbeh.; Detailne spracovaný herný svet s množstvom vizuálne odlišných oblastí; Herný svet meniaci sa na základe vašich rozhodnutí; Ničím neobmedzený vývoj postavy; Unikátny systém mágie; Možnosť jazdiť a cestovať na rôznych zvieratách vrátane koní; Veľké množstvo predmetov vrátane raritných; Nemenej rozsiahly výber zbraní a brnení

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta (GeForce 6 / Radeon 9800), 5,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Two Worlds
    Fantasy RPG od tvorcov úspešnej sci-fi stratégie Earth 2160, ktoré vás uvedie do úlohy mladého hrdinu, ktorý bol na ceste za pracou (ide o nájomného hľadača a lovca zločincov) spoločne so svojimi spolubojovníkmi prepadnutý neznámou temnou silou a on ako jediný vďaka zásahu tajomného mága prežije. Okrem kamarátov tým však prišiel i o sestru, v ktorej smrť neverí a túži sa s ňou zase znovu stretnúť. Ešte než k tomu príde, musí absolvovať náročné a dlhé dobrodružstvo, behom ktorého musí porozumieť temnej sile, ktorá zapríčinila jeho nešťastie, aby s ňou vôbec dokázal bojovať a nakoniec ju snáď i poraziť.

    Príběh hlavného hrdinu sa odohráva vo svete, ktorý je rozdelený medzi sily dobra a zla, ktoré medzi sebou bojujú o nadvládu a deň posledného zúčtovania sa nezadržateľne blíži. Je iba na vás, ktorú stranu si zvolíte a za ktorej víťazstvo budete, vedľa osobných cieľov bojovať.

    Two Worlds: Tainted Blood (1. datadisk)
    Pridáva do hry 4 kooperačné mapy, 45 nových questov, ťažších nepriateľov, nové mesto Tharnburg, obchodnícku a gladiátorskú štvrť, ale tiež lepších trénerov, ktorí vás naučia nové skilly. Navyše obsahuje patch vo verzii 1.7.

    Two Worlds: Curse of Souls (2. datadisk)
    Prináša štyri nové multiplayerové mapy a skoro 40 nových questov. Jedna z úloh je napríklad o tom, dostať sa do mesta obliehanom Orkami a v ňom chytiť zradcu, ktorý sa tam skrýva.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz