Trainz Classics CZ
PC

28,99
Nákupom získate 0,58 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Vlaky
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 13018
  • Pre začínajúcich, verných priaznivcov i pokročilých užívateľov
    Flexibilný signalizačný systém v kabíne.; Tlmiče čelných reflektorov.; Funkčné výstražné svetlá na lokomotíve.; Vlakom ovládané zvuky, svetlá a závory na železničných prejazdoch.; Možnosť automatickej ochrany vlaku.; Nové zvukové funkcie pre lepšie znázornenie elektrickej trakcie.; Nové funkcie ciest umožňujúce jednosmerné a viac-prúdové cesty.; Prerobený prevoz, vrátane funkčných svetlometov.; Automatizovaný ukazovatelia v kabíne.; Vylepšené možnosti užívateľského rozhrania.; Vylepšené možnosti pre tvorbu misie.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, Vista[32bit], procesor 1,5GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 4,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Všetko, čo nový hráč potrebuje k zostaveniu vlastných svetov a misií, používania a upravovania existujúcich svetov a vôbec užívania si Trainz v príjemnom prostredí.

    Ak sa nový hráč zoznámi s platformou TC, bude schopný doplniť si do hry dodatočný obsah pomocou pokročilých nástrojov, prípadne môže len počkať na ďalšiu epizódu Trainz Classics a spoľahnúť sa na skúsenosti a zručnosť Auranu so spravovaním herného obsahu.

    1.edícia (Harlémská Trať) ponúka využitie nových zabudovaných skriptovacích možností a niekoľko nových funkcií k ovládaniu vlaku, ktoré posilňujú realitu celej hry. Funkčný realizmus je vylepšený prototyp, rozoznateľnou dopravou a realitnými funkciami v kabíne vlaku. Harlémská trať bola vybudovaná pomocou geografických dát zo systémom DEM a TIGER. Polohová presnosť bola zrovnaná s leteckými fotografiami a s niekoľkými pozemnými výskumami, ktoré pre nás priamo na mieste podnikol činorodý tým Alfréda a Lindy Bartenových.

    V 2.edícií (Metropolis) si užijete tropickú dovolenku, ani čo by ste opustili domov. Úchvatná grafika osvetlenia a šikovne naplánovanej rady predstavujú splnené sny fanúšikov moderných tratí. Modula City je podľa všetkých meradiel jedinečná kreácia. Po niekoľkých minútach v tomto strhujúcom prostredí ľahko oceníte kvalitu tohto jedinečného výtvoru. A čo je dôležité – užívatelia budú môcť využiť pôsobivé a jedinečné objekty z tejto edície i pre svoje vlastné výtvory.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel