Super Mario 64
NDS

31,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20029
  • Režim Dobrodružstva ponúka 15 rôznych tematicky zameraných oblastí, každý s 8 hviezdičkami.; 4 postavy k ovládaniu: Mario, Wario, Yoshi a Luigi. Každá postava má svoje špeciálne pohyby.; 30 celkom nových hviezdičiek, ktoré hráč môže hľadať, s množstvom nových oblastí k objaveniu.; 36 mini-hier, v ktorých prebieha ovládanie postáv s prostredníctvom dotykovej obrazovky. ; Režim pre viacerých hráčov ponúka bezdrôtové pripojenie až s 4 hráčmi. Tí môžu spolu súperiť, kto nazbiera viac hviezdičiek.
    Super Mario 64 DS je vlastne klasická hra Super Mario 64 (N64), prispôsobená systému Nintendo DS. V hlavnej časti hry má hráč za úlohu zhromaždiť hviezdičky s plnením úloh. Tieto úlohy môžu spočívať v porážke istého nepriateľa, priechod zložitým pletencom chodieb a poschodí v časovom limite, alebo v účasti na závodoch v šmýkaní.

    Hráč má za úlohu zbierať hviezdičky a vďaka nim má možnosť vstúpiť do ďalších levelov a šancu poraziť Bowsera. Hra sa skladá z 15 veľkých oblastí, z nich v každom je 8 hviezdičiek. Tieto levely odpovedajú úrovniam z klasickej verzie hry pre Nintendo 64. Je tu navyše aj 30 hviezdičiek, ktoré hráč môže nájsť na rôznych miestach, niekedy dokonca rozmiestnených v maličkých a v nových leveloch.

    Ďalším doplnkom k verzií pre Nintendo DS je skutočnosť, že hráč môže vystupovať ako jedna z štyroch rôznych postáv. Na začiatku hry ovláda hráč Yoshiho. Neskoršie môžete odkryť ďalšie postavy, Maria, Luigiho a Waria. Každá postava má rôzne špeciálne schopnosti, ktorých hráč môže využiť pri zhromažďovaní hviezdičiek.

    Super Mario 64 DS obsahuje 36 mini-hier (9 pre každú postavu). Hráč začína s prístupom k 8 mini-hrám, a behom hry má možnosť objaviť ďalšie. Vo všetkých mini-hrách je ovládacím prostriedkom dotyková obrazovka a ich žáner je naozaj veľmi rozmanitý.

    Hra ponúka aj režim pre viacerých hráčov, v ktorom sa až 4 hráči snažia behom 30 sekúnd zhromaždiť čo najväčší počet hviezdičiek. Hráčom stačí jedna herná kazeta.

    Príbeh:
    Hra začína v okamihu, kedy Princezná Peach píše pozvanie pre Maria, Luigiho a Waria, aby k nej prišli na koláč. Keď traja priatelia dorazia na zámok, naraz zmizne Yoshi, ktorý spal celú dobu na streche zámku, je prebudený fotografom Lakitom, ktorý "pľuje" nad zámok mraky. Lakitu Yoshiho nabáda, aby sa pozrel po Mariovi, a zistil, čo sa na zámku deje. V ďalšom priebehu hry môže hráč postupne začať ovládať i ďalšie postavy, Maria, Luigiho a Waria. Úlohou hráča je poraziť Bowsera a nastoliť na zámku mier.

    Postavy:
    V hre vystupujú 4 postavy, ktoré môžete ovládať. Každá z nich má svoje silné stránky a jednu špeciálnu schopnosť.
    Mario je vyrovnaná postava bez veľkých slabostí s možnosťou lietať.
    Luigi je rovnako vyrovnaná postava bez veľkých slabostí. Môže sa stať neviditeľným (potom, čo sa stane neviditeľným môže Luigi prechádzať skrz predmetmi i nepriateľmi).
    Yoshi nemôže nepriateľov ohroziť päsťou, môže ale prehltnúť vajíčka, ktoré na neho strieľali. Yoshi môže "ocikať" oheň po prehltnutí špeciálnej rastliny.
    Wario je najsilnejším bojovníkom hry, ale je zase pomerne pomalý. Môže sa stať Kovovým a chodiť pod vodou.


    Režim pre viacerých hráčov:
    Súčasťou hry Super Mario 64 DS je režim pre viacerých hráčov. Je to celkom nový doplnok k pôvodnej hre. Je treba iba jednu hernú kazetu, a ostatný 3 hráči sa pridajú bezdrôtovým prepojením svojich prístrojov. Režim pre viacerých hráčov obsahuje 3 mapy, ktoré zobrazujú oblasti, v ktorých majú hráči za úlohu behom 30 sekúnd pozbierať čo najviac hviezdičiek. Hneď po štarte sa v určitej oblasti objaví prvá hviezdička, a na prvom hráčovi je, aby ich zobral. Hráči môžu napadať ostatných hráčov a zmocniť sa ich hviezdičiek. Jedná sa o bláznivú naháňačku za hviezdičkami. Hráči si môžu zvoliť, či budú vystupovať v úlohe Maria, Luigiho, Yoshiho alebo Waria.

    Prostredie hry:
    Hra sa odohráva na zámku princeznej Peach, a v jej v okolí. Jednotlivé levely/oblasti sú rôzne tematicky zamerané, a tak sa môžete ocitnúť v zasnežených horách, na pirátskej lodi, atď.

    Video z hry (IGN.com) [6MB]
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack