Mirrors Edge: Catalyst (Collectors Edition)
XBOX

104,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19690
  • Zažite plynulú akciu z pohľadu prvej osoby. Bez zbraní, ale so slobodou pohybu a znalosťami bojových umení, ktoré vám pomôžu využívať prostredie k zneškodneniu protivníkov; Preskúmajte každý kúsok mesta Glass, pohybujte sa po ňom svojim vlastným tempom a uspejte v pretekoch a výzvach; Sledujte vzostup Faith - odhaľte jej minulosť, zistite, ako sa pridala ku skupine Runners a sami sa v jej role postavte útlaku.

    Mirror's Edge: Catalyst nie je ani tak pokračovaním, ako skôr novým začiatkom Mirror's Edge. Tentokrát na vás čaká otvorený svet mestských mrakodrapov a temných tunelov pod nimi. Dozviete sa všetko o minulosti Faith, ako sa z obyčajného dievčaťa stala Bežkyňou, ktorá otvorila oči celému utláčanému mestu.

    VOĽNOSŤ POHYBU
    V hre spoznáte, aké je to byť Bežcom, preháňať sa voľne po strechách, objavovať nové cesty a zúčastňovať sa rôznych výziev. Vďaka pohľadu z vlastných oči vás čaká strhujúci pocit voľnosti, umocnený ladným a plynulým pohybom. Okrem už tak bohatých pohybových možností, získa Faith v priebehu hry množstvo ďalších vynálezov, ktoré rozšíria jej schopnosti.

    RÔZNE AKTIVITY
    Príbeh hry je rozprávaný sériou prepojených misií, ale medzitým máte absolútnu slobodu v behaní po meste. Môžete sa zúčastňovať pretekov, riešiť hádanky a vykonávať množstvo ďalších aktivít. Napríklad "Dash" sú preteky, kde sa musíte dostať čo najrýchlejšie z bodu A do bodu B. To preverí vaše schopnosti plynulo sa pohybovať mestom, udržať si rýchlosť a samozrejme orientáciu v meste. Potom tu sú hádanky, ako napríklad “Billboard Hack”. V ňom musíte nájsť cestu na vrchol billboardu a hacknúť ho, aby ste na ňom miesto korporátnej propagandy zobrazili svoj bežecký tag.

    NEPOTREBUJETE ZBRAŇ
    Aj keď ide v hre primárne o nádherný pocit z pohybu a voľnosti, Faith má predsa len nepriateľov a je skúsenou bojovníčkou. Boj je opäť zameraný hlavne na pohyb a rýchlosť. Faith si už dávno sľúbila, že nebude používať strelné zbrane. Miesto toho je zbraňou jej telo a v rukách šikovného hráča sa preseká nepriateľmi, ako nôž maslom. Dôležité je hlavne byť stále v pohybe, nenechať sa trafiť a využívať okolité prostredie.

    BOJ ZA SLOBODU
    Faith je Bežkyňou žijúcou na strechách mesta. Hrdo a odvážne sa ujíma najťažších objednávok, pracuje ako lupič, kuriér, alebo korporátny špeh. Jej život sa točí okolo slobody a telesnosti, avšak v momente, kedy ju jedno neuvážené rozhodnutie roztrhá život na kusy, je nechcene zatiahnutá do boja proti konglomerátu. Odmieta kompromisy v tom, čo je podľa nej správne. Faith sa preto ocitá v strete s úradmi a jej cesta zo striech najvyšších mrakodrapov mieri rovno do najtemnejších tunelov pod nimi. Po ceste získa množstvo nových priateľov aj nepriateľov a navždy zmení celé mesto.

    Collectors Edition obsahuje:
    - Hru Mirror's Edge: Catalyst
    - Figúrku Faith (36cm)
    - Dočasné tetovanie
    - Steelbook
    - Litografie v obálke
    - 10 tlačených koncept artov

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24