TransOcean
PC

3,99
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19253
  • Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    TransOcean – The Shipping Company je vaša vstupenka do sveta obrích nákladných lodí a nadnárodných prepravných korporácií. Vybudujte si flotilu moderných obchodných lodí a ovládnite sedem morí. Sledujte svoje lode a trasy v reálnom čase, ovládajte lode ručne vo chvíli, kedy manévrujú do vnútra alebo von z prístavu a dohliadnite na to, aby boli optimálne naložené. Nezabudnite, že čas sú peniaze! Zdržovať sa v prístave dlhšie, než je nutné, sa nevypláca.

    Na vašu návštevu čaká 55 z najväčších a najznámejších prístavov sveta, vrátane výberu niekoľkých exotických lokalít. Jeden z nich si po uvážení zvolíte za svoj domovský prístav. Každý má výhody a nevýhody, preto si na výber dajte záležať. Premyslený systém bonusov dodá každej vašej voľbe výrazný prvok napätia. K dispozícii budete mať 20 lodných tried a pri rozhodovaní bude nutné brať do úvahy veľa vecí. Hodí sa vaša nová loď pre plavbu Panamským prieplavom, alebo sa budete musieť vydať dlhšou trasou? Bude výhodnejšia krátka trasa Suezským prieplavom, alebo stočíte provu k africkým prístavom, kde sa pokúsite získať lukratívne zákazky? Môžete na svojej trase očakávať prudkú búrku, alebo je z oblasti hlásený výskyt pirátskych lodí? Má cieľový prístav vôbec dostatok miesta, aby vašu najnovšiu nákladnú loď mohol prijať?

    Vďaka nesmierne detailne spracovaným prístavom založených na skutočných modeloch a realistických lodiam a trasám, poskytuje hra TransOcean – The Shipping Company unikátny herný zážitok. Prepracovaný systém obchodu s dynamickými cenami hráča podporuje v tom, aby neustále vyhľadával optimálne trasy, pretože jedine tak si môžu zaistiť najlukratívnejšie zákazky. Pokúste sa udržiavať rovnováhu medzi výdajmi a ziskom a nestrácajte hlavu ani pri náročnom rozhodovaní: vyplatí sa prevážať pašovaný tovar, alebo je riziko pošramotenej povesti príliš vysoké? Ďalej nezabúdajte, že čím budete úspešnejší a čím si zaistíte lepšie renomé, tým výhodnejšie ponuky začnú prichádzať. V online režime, kde stále platí pravidlo ponuky a dopytu, budete o najlepšie trasy a najvýhodnejšie ceny súperiť s ostatnými hráčmi. K vytýčenému cieľu môže viesť viacero ciest – nájdite optimálnu stratégiu, ktorá umožní trvalé rozširovanie vášho obchodného impéria a dovedie vás možno i k titulu najúspešnejšej prepravnej spoločnosti v dejinách!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel