Magic the Gathering: THEROS - Intro Pack (Anthousas Army)

12,60
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21858
  • Herné karty:
    Lands (25) ;13 Forest ;12 Plains
    Creatures (20) ;2 Elvish Mystic ;1 Favored Hoplite ;2 Deadly Recluse ;1 Setessan Battle Priest ;1 Phalanx Leader ;2 Wingsteed Rider ;2 Chronicler of Heroes ;2 Staunch-Hearted Warrior ;2 Rumbling Baloth ;1 Pheres-Band Centaurs ;1 Setessan Griffin ;1 Anthousa, Setessan Hero ;2 Centaur Battlemaster
    Other Spells (15) ;2 Giant Growth ;2 Warrior’s Lesson ;2 Battlewise Valor ;2 Pacifism ;2 Time to Feed ;2 Dauntless Onslaught ;1 Bow of Nylea ;1 Artisan’s Sorrow ;1 Vanquish the Soul

    Magic the Gathering

    je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ním sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodejníkov a kartami zoslané zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka veľa hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčka a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Rozšírenie Theros je určené pre MtG edíciu 2014 a obsahuje väčšie množstvo Enchantments - kúziel s dlhodobým efektom. Tematicky sa odkazuje ku gréckej mytológii a je prvým rozšírením z pripravovaného bloku, vzťahujúcom sa k Therosským planinám.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 kariet, s ktorými je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné balíčky.

    Balíček Anthousa’s Army sa sústreďuje na zelenú mágiu, pre ktorú sa zdroje čerpajú z lesov (tých balíček obsahuje 13) a ako doplnkovú využíva mágiu bielu, ktorej zdrojom sú pláne (v balíčku ich je 12).

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel