Sleeping Dogs (Definitive Edition) [PROMO]
PS4

25,99
Nákupom získate 0,78 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21066
  • Definitive Edition obsahuje hru obohatenú o 24 vydaných DLC
    Jedná sa o Promo verziu hry bez originálneho obalu. Hra je rovnaká ako plná verzia hry. color>

    Vďaka 24 skôr vydaným DLC a mnohým vylepšeniam grafiky nebol Hongkong nikdy tak živý; Drsný príbeh o policajtovi v utajení, ktorý každú chvíľu riskuje, že bude odhalený; Explozívna akcia kombinujúca bojové umenie, prestrelky a brutálnu likvidáciu nepriateľov; Vzrušenie z rýchlej jazdy: roztopte asfalt, alebo rozvírte hladinu mora v niektorej zo širokej ponuky áut, motoriek a rýchlych člnov; Hongkong je ihrisko, kde si môžete robiť, čo len chcete: zúčastnite sa nelegálnych pretekov, vsádzajte na kohútie zápasy, alebo relaxujte pri karaoke. Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako sa v pestrých štvrtiach Hongkongu pobaviť!;

    Definitívna edícia recenzentmi oceňovanej akčnej adventúry, odohrávajúcej sa v otvorenom svete, je konverziou hry pre novú generáciu konzol a pre PC. Všetkých 24 predtým vydaných DLC bolo integrovaných do hry a to vrátane epizódy Year of the Snake, ktorá rozširuje príbeh hry a hororovej Nightmare in North Point. Vďaka mnohým technologickým zásahom, vylepšenej grafiky i zvuku, je herný Hongkong ako živý.

    Neónové mesto prekypuje životom. Avšak v exotických lokalitách Hongkongu, v jeho rušných uliciach a trhoch, sa skrývajú jedny z najmocnejších a najnebezpečnejších kriminálnych organizácií na svete: známe triády. Hrajte ako policajt v utajení Wei Shen a zničte triády zvnútra! Najprv musíte dokázať, že na to máte. Páchate brutálne zločiny a postupne šplháte po rebríčku organizácie nahor.

    Zničte svojich protivníkov v brutálnom súboji jeden na jedného za použitia bezkonkurenčného systému bojových umení. Ovládnite ulice Hongkongu víťazstvom v nelegálnych pouličných pretekoch a vzápätí ho zničte prestrelkách. Hongkong predstavuje v Sleeping Dogs ultimátne ihrisko. V utajení sa hrá podľa iných pravidiel.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24