The Solus Project
PC

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21750
  • Skúmajte - prežite vďaka nájdenej výbave a odhaľte záhady neprebádanej planéty; Vyrovnajte sa s nástrahami planéty - zmeny teploty, búrky, tornáda, atmosféra k vám nebude práve priateľská; Rébusy - vyriešte klimatické hádanky zanechané mimozemskou civilizáciou; Len vy - žiadni nepriatelia, žiadne boje.

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Zem je na pokraji skazy a tak vysiela výpravu na prieskum vzdialenej planéty. Po 20 rokoch cesty vesmírom k nej konečne dorazíte, ale po katastrofickom pristátí zostávate ako jediný člen posádky. Väčšina vybavenia je zničená a nemáte ani žiadny prostriedok, ako kontaktovať Zem, ktorá už ani nemusí existovať... ste sami na cudzej planéte.

    Solus je hra o skúmaní a prežití. Čaká vás rozľahlá plocha s mnohými ostrovmi a jaskyňami. Komplexný dynamický systém prostredí zahŕňa nielen klasické striedanie dňa/noci, ale dochádza tiež k prílivu/odlivu podľa polohy Mesiaca, menia sa vietor, teplota a vlhkosť a môžete očakávať tiež búrky alebo tornáda.

    V hre budete hľadať nezbytné vybavenie v troskách lodí stroskotaných po celej planéte, stretnete sa však tiež s pozostatkami inej civilizácie, ktorá planétu obývala. Preskúmajte planétu, odhaľte záhady, vyriešte rébusy a pošlite správu na Zem.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz