007 Legends
WIIU

14,70
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22084
  • Originálny a komplexný príbeh, ktorý spája šesť klasických Bondoviek, vrátane najnovšej Skyfall; Budete vybavení rôznymi špiónskymi vynálezmi a širokým arzenálom zbraní; Nechýbajú luxusné vozy, s ktorými budeme vykonávať pôsobivé kúsky a zoznámime sa s nádhernými ženami; Navštívite radu exotických miest, kde sa stretnete s notoricky známymi zločincami; Vedľa príbehovej kampane sa vracajú tiež populárne single-playerové Mi6 Ops misie, ktoré sa poprvýkrát objavili v GoldenEye 007: Reloaded; Čaká na vás tiež masívny multiplayer zahŕňajúci lokálny režim pre 4 hráčov na rozdelenej obrazovke a online režimy s novými mapami, zbraňami a postavami inšpirovanými 50. ročnou históriou Bondoviek
    Hra ku príležitosti osláv 50. výročia legendy s menom James Bond, v ktorej sa prenesiete späť v čase do najznámejších a napínavých tajných misií agenta 007 z populárnej filmovej série Bondoviek.

    007 Legends ponúka originálny a komplexný príbeh spájajúci šesť klasických Bondoviek, vrátane tej najnovšej s menom Skyfall. Rovnako ako vo filmoch, sú hráči vybavení rôznymi špiónskymi vynálezmi a arzenálom zbraní, vrátane legendárnej pištole Walther PPK. Nechýbajú naleštené šporťáky, s ktorými budeme vykonávať pôsobivé kúsky, navštívíme množstvo exotických miest, kde sa stretneme s notoricky známymi protivníkmi a ich prisluhovačmi a samozrejme... zoznámime sa i s nádhernými ženami.

    Vedľa príbehovej kampane sa vracajú tiež populárne single-playerové Mi6 Ops misie, ktoré sa po prvý krát objavili v GoldenEye 007: Reloaded, kde si vôbec po prvý krát môžete zahrať i za niektorých z Bondových nepriateľov. A čaká na vás tiež masívny multiplayer zahŕňajúci lokálny režim pre 4 hráčov na rozdelenej obrazovke a online režimy s novými mapami, zbraňami a postavami inšpirovanými 50. ročnou históriou Bondoviek.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel