Pohybový senzor Kinect + hra Kinect Adventures
X360

125,99
Nákupom získate 0,50 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Kinect
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14814
  • Revolučné pohybové ovládanie! Zariadenie vyžaduje hernú konzolu Xbox 360!

    Kinect prináša do sveta hier ojedinelý a revolučný spôsob ovládania, pri ktorom na hranie nepotrebujete žiaden fyzický ovládač! Stačí sa postaviť pred senzor zariadenia a to podľa dômyselnej technológie rozpozná presne vaše pohyby a prenesie ich v okamihu do hry. Letí proti vám lopta? Mávnite rukou a odrazte ju. Bežíte na prekážkovej trati? Preskakujte prekážky ako v skutočnosti. Boxujete v ringu so slávnym Muhammadom Alim? Precvičte si ľavačku i pravačku, pretože odteraz už nebudete stláčať tlačidlá a hýbať analógovými páčkami. S Kinectom sa ocitnete priamo v hre!

    Nielen na hranie hier vám poslúži tento zázrak modernej techniky. Prostredníctvom Kinectu si ako v sci-fi románoch jednoduchým mávnutím ruky, alebo povelom hlasu pustíte hudbu, film, či si budete prechádzať Xbox Dashboard.

    senzor Kinectu kombinuje technológiu RGB kamery (tri farby snímané každou zvlášť), hĺbkového senzoru a smerového mikrofónu. Kinect sleduje pohyby celého vášho tela a rozpozná i viac osôb naraz. Zábavu si tak užijete ako sami, tak s celou rodinou. Vďaka RGB kamere je možné snímať i také detaily, ako je rozpoznávanie tváre. Hĺbkový senzor spoločne s monochromatickým senzorom CMOS umožňuje trojrozmerné snímanie priestoru, a to zaručuje, že váš obraz je do hry prenášaný realisticky a teda nie premietnutý iba do 2D plochy. To všetko zaisťuje dômyselný software, ktorý sa dokáže zamerať presne na postavu hráča a ignorovať všetky pohyby a ruchy na pozadí. To všetko a ešte omnoho viac robí z Kinectu ovládanie a zábavu budúcnosti!

    Súčasťou balenia je hra Kinect Adventures, v ktorej si vyskúšate možnosti Kinectu v dych berúcich splavoch divokej rieky, športových hrách, ako je odrážanie lôpt, či preskakovanie prekážok a v celej rade ďalších mini hier.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel