Project Zero: Maiden of Black Water (Limited Edition)
WIIU

60,90
Nákupom získate 0,61 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19476
  • Preskúmajte strašidelné prostredie hory Hikami vyzbrojení fotoaparátom Camera Obscura pre obranu proti duchom; Wii U GamePad je vašim fotoaparátom: vytvorte presné fotografie vďaka intuitívnemu ovládaniu; Zadarmo dostupná trial verzia umožní vyskúšať si úvodnú časť hry.

    Pri hraní Project Zero: Maiden of Black Water pre Nintendo Wii U vám bude prechádzať mráz po chrbte. Preskúmajte temné a vlhké zákutia, vymetajte zlých duchov pomocou podivného fotoaparátu a ponorte sa hlbšie do záhad, ktoré prestupujú až do tohto sveta.

    Yuri, Miu a Ren sú tri duše, ktorých osudy sa neúprosne blížia k sebe. Všetci traja sú priťahovaní tajomnou horou Hikami, kde sídli temná sila a odkiaľ nie je úniku. Prostredníctvom preplietajúcich sa príbehov týchto postáv budete skúmať opustené byty, tiché lesné cestičky a strašidelné kaplnky. Tiene vám budú šliapať na päty a úzkosť bude vašim neodbytným spoločníkom...

    Ako vo všetkých správnych strašidelných historkách, ani tentokrát nie ste v tomto pochmúrnom svete sami. Horu obývajú tiež duchovia mŕtvych, trpiace duše, ktoré nemôžu prísť k pokoju. Títo duchovia nie sú príliš priateľskí a pokiaľ ich vyrušíte, vrhnú sa na vás. Vašou jedinou obranou je fotoaparát Camera Obscura, ktorý je fotografickou bránou do nadprirodzeného sveta. Zdvihnite svoj Wii U GamePad pre aktiváciu fotomódu, zamerajte fotoaparát čo najlepšie a stlačením spúšte zraňte svoj cieľ, z ktorého vypadnú Spirit Fragments. Zachyťte čo najviac týchto fragmentov na ďalších fotografiách a zvýšte tak svoju útočnú silu. Týmto spôsobom môžete nakoniec ducha vymiesť a odoslať ho navždy preč.

    V priebehu hry získate i ďalšie vylepšenia: nové druhy fotografického filmu umožnia rýchlejšie fotenie, alebo väčšiu energiu, zatiaľ čo nové šošovky môžu duchov spomaliť, alebo ich viac zraniť. Voda hrá v hre veľkú úlohu, či už ide o daždivé prostredie hory Hikami, alebo o ducha samotnej Maiden. Čím viac sa namočíte, tým viac duchov budete stretávať, ale tiež bude narastať sila vášho fotoaparátu. Našťastie existujú spôsoby, ako sa osušiť, ale i tie poskytnú len krátky oddych vo vašej výprave za odhalením tajomstva temnej hory.

    Limitovaná edícia Project Zero: Maiden of Black Water obsahuje:
    - Hru Project Zero: Maiden of Black Water pre Wii U
    - Obojstranný plagát
    - Artbook
    - 4 fotografie duchov
    - Kovový obal pre hru

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky