The Sims 3: Tropický ráj
PC

13,60
Nákupom získate 0,41 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17685
  • Vyplávajte za dobrodružstvom:

    Posaďte Simíkov do vodného šlapadla alebo motorového člna a vyrazte s nimi na more objavovať nové miesta a okolitý svet; Postavte a prevádzkujte vlastný hotel: Vytvorte letovisko plné toboganov a stánkov s občerstvením. Dokonale všetko zariaďte, určite ceny a čakajte na cestovateľské recenzie, na ktorých bude záležať, koľko simoleónov zarobíte; Na pláži to žije: Potápajte sa v oceáne a objavujte jeho tajomstvá. Simíci môžu objaviť úplne nový ostrov alebo zo dna mora vyzdvihnúť potopený poklad; Všade dobre, na lodi najlepšie: Pokiaľ vaši Simíci milujú vodu alebo len radi cestujú, mali by si kúpiť hausbót. Hausbóty si môžete kompletne zariadiť, a navyše s nimi môžete zakotviť vo všetkých otvorených prístavoch; Nové možnosti stavania: Simíci môžu stavať domy na pilónoch, čiastočne na vode a čiastočne na súši.

    Minimálne požiadavky

    vyžaduje základnú hru The Sims 3 a pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Užijte si relaxačnú dovolenku na tropickom ostrove plnom pieskových pláží v dodatku The Sims 3: Tropický ráj! Chcete byť majiteľom hotelového rezortu, žiť na hausbóte či sa len tak potápať v oceáne? V dodatku The Sims 3: Tropický ráj získate otvorený herný svet plný nových možností, ktoré v The Sims 3 zatiaľ chýbali.

    Pri odpočinkových aktivitách, dedinských eskapádach a dobrodružných morských plavbách nájdu Simíci novú cestu k spokojnému životu. Môžu sa napríklad za západu slnka vydať na plavbu oceánom, preskúmať morské dno alebo odpočívať v romantickom bungalove tesne nad vodní hladinou a poznávať nových Simíkov na iných ostrovoch. Vďaka novým prepravným možnostiam (hausbót, rýchly čln, vodné lyže), potápačskej výbave a zabudnutým ostrovom, ktoré čakajú na novodobých prieskumníkov, je The Sims 3: Tropický ráj skutočným dobrodružstvom. Nedotknutý svet tropických ostrovov čaká len na vás.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel