The Chronicles of Narnia
PS2

10,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 12283
  • Prežite impozantné dobrodružstvo Narnie v strhujúcej akčnej adventúre, v ktorej musia všetci štyria hlavní hrdinovia spolupracovať, aby porazili sily zla.; Preskúmavajte, objavujte, zbierajte a prebojovávajte si svoju cestu cez nádhernú ale aj nebezpečnú zem Narnia. ; Čelíte silám zla a vyzvite sily dobra na pomoc. ; 4 hrdinovia, každý s vlastnou unikátnou kolekciou schopností, ktorí musia spolupracovať, aby prežili a uspeli. ; Multiplayer hra pre dvoch hráčov. ; Dynamické prepínanie med0zi hrdinami vám umožňuje ovládať všetky 4 hlavné postavy (vždy jednotlivo) v ktoromkoľvek levelu.
    Dobrodružný, akčné poňatý titul podľa fantasy filmu z dielne Walta Disneye - The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe.

    A o čom to príbeh vlastne pojednáva? Lucy, Edmund, Susan a Peter, objavia pri hre na schovávačku v šatni vstup do sveta Narnia. Deti sa ocitnú v prekrásnej, mierumilovnej zemi, obývanej rozprávkovými zvieratkami, trpaslíkmi, kentaurami a kyklopmi. Biela čarodejnica ale túto zem prekliala a uvrhla ju do nekonečnej ľadovej zimy. Po boku ušľachtilého a hrdinského vládcu Aslana (v podobe leva) sa deti vydávajú do boja proti nadvláde Bielej čarodejnice nad Narniou a snažia sa v neľútostnej bitke túto zem oslobodiť od jej mrazivého čara už raz a naveky.

    Iba títo štyria súrodenci môžu ľud Narnie oslobodiť a svojimi jedinečnými bojovými, ale aj inými schopnosťami zlú ježibabu a jej armádu premôcť. V boji sa stretnete s najrôznejšími monštrami, vrátane minotaurov, vlkolakov, rôznych prízrakov a mnohých ďalších potvor. Okrem akcie sú v hre zastúpené tiež adventúrne prvky, a tak sa môžte tešiť aj na rôzne hlavolamy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam