Konzola Nintendo 2DS (bielo-červená) + Animal Crossing
WII

150,10
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Nintendo 3DS, Herné konzoly
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18058
  • Nikde inde si nezahráte také tituly, ako je Zelda, Mario, Star Fox a množstvo ďalšieho. Na Nintende 2DS môžete hrať všetky Nintendo 3DS hry v 2D! S úžasným počtom hier, ktorý rastie každým mesiacom si vyberie každý.

    Konzola je vybavená dvomi obrazovkami, hornou s 2D zobrazovaním a spodnou dotykovou. Okrem ovládacích prvkov známych už zo skorších verzií (smerový kríž, tlačidlá, mikrofón a kamera) ponúka ďalšie inovatívne ovládacie prvky. Prvým je koliesko, umožňujúce plynulou reguláciou voľby smeru v rozsahu 360°, ďalšími potom moderné pohybové senzory.

    Dôležitá je spätná kompatibilita s takmer všetkými hrami vydanými pre Nintendo DS, v ktorých však samozrejme nie je možné využiť 3D zobrazenie.

    Dotykový a 2D displej
    Spodný dotykový displej je možné ovládať prstami, alebo stylusom. Vrchný displej umožňuje trojrozmerné zobrazovanie v 2D

    Nové ovládacie prvky
    Nintendo 2DS má navyše kruhový ovládač, ktorý umožňuje plynule meniť smer v rozsahu 360°. Práve táto funkcionalita prináša ojedinelý herný zážitok bez akýchkoľvek obmedzení, ktorý je pri hraní hier v treťom rozmere nepostradateľný.
    Vstavaný pohybový senzor a gyroskop dokážu zaznamenať nakláňanie a pohyb konzoly a využiť ho v hrách, celá konzola sa tak sama stáva ovládačom, a ešte intenzívnejšie vás vtiahne do deja.

    Priestorové fotografovanie
    Systém Nintendo 2DS disponuje celkovo 3 fotoaparátmi: jeden je vo vnútri a sníma hráča, ďalšie 2 sa nachádzajú v hornej časti vonkajšieho plášťa a ich šošovky sú nastavené v smere pohľadu hráča. Snímaním z dvoch miest dochádza k vnímaniu priestoru, podobne ako pri ľudských očiach, a tak je možné vytvárať 3D fotografie.

    Režim spánku - StreetPass a SpotPass
    V režime spánku umožňuje pomocou funkcií StreetPass a SpotPass zachytávať verejné Wi-Fi siete a ďalšie konzoly v dosahu. Z internetu potom pre vás dokáže sťahovať nový obsah, pri spojení s ďalšou konzolou si môže vymeniť Mii postavičky a údaje o dosiahnutých výsledkoch v hrách. Môžete tak zvádzať virtuálne meranie síl s ľuďmi, ktorých bežne stretávate.
    Konzola tiež môže ponechať aktívne pohybové senzory a vďaka nim počítať, koľko krokov ste za deň urobili.


    Základní softvérová výbava:
    Mii Maker
    Aplikácia Mii Maker ponúka ešte širšie možnosti personalizácie postavičiek Mii. Hráči si môžu svoje Mii nahrať z Wii do Nintenda 3DS (cez SD kartu), zaujímavejšia je však možnosť vyfotiť sa pomocou vonkajších fotoaparátov a svoj 3D portrét nechať programom Mii Maker premeniť na Mii postavičku. Vytvorené Mii je možné samozrejme využívať i v ďalších aplikáciách a službách, ako je napríklad Facebook alebo Twitter.

    AR Games
    AR Games sú hry v reálnom prostredí. Využijete k nim špeciálne AR karty, ktoré položíte na nejaké miesto a snímate ich cez fotoaparáty umiestnené na vonkajšom plášti Nintenda 2DS. Na displeji konzoly sa miesto okamžite premení v herný priestor a reálny obraz sa zaplní aktívnymi hernými prvkami.

    Internet, hudba a ďalšie
    Samozrejmosťou je vybavenie internetovým prehliadačom, vďaka ktorému môžete navštevovať svoje obľúbené stránky, alebo si čítať elektronickú poštu.
    Ďalšou dôležitou aplikáciou je Nintendo 2DS Sound slúžiaci na prehrávanie hudby vo formáte MP3 alebo AAC, uložené na SD karte.

    Rodičovský zámok
    Konzola disponuje i rodičovským zámkom. Vďaka nemu je možné napríklad obmedziť prístup na internet, alebo niektoré funkcionality podporované bezdrôtovým internetom. Zadaním PIN kódu môžu rodičia malých detí vypnúť trojrozmerné zobrazovanie alebo časovo obmedziť dobu, ktorú dieťa hraním na konzole strávi.

    Kompatibilita starších hier
    Nintendo 2DS je rovnako kompatibilné so staršími hrami vyvinutými pre minulé generácie DS konzol (výnimkou sú hry využívajúce GBA slot).


    TECHNICKÉ PARAMETRE
    LCD OBRAZOVKY (obidve 16,77 mil. farieb)

    :
    Horný LCD veľ. 3,53" (76,8 x 46,08 mm), rozlíšenie 400x240 bodov
    Spodný displej s dotykovou technológiou, veľ. 3,02" (61,44 x 46,08 mm), rozlíšenie 320x240 bodov.
    NAPÁJANIE
    AC adaptér, vstavaný li-ion akumulátor {nabíjanie cca 3,5 hod., výdrž 3.5-5.5 hod. (3DS hry) resp. 5-9 hod. (DS hry)}
    FOTOAPARÁTY
    3 vstavané CMOS snímače s pevnou ohniskovou vzdialenosťou, rozlíšenie približne 300 000 bodov.
    ĎALŠIE ŠPECIFIKÁCIE
    Rozmery: 144 x 127 x 20 mm
    Váha: 260 g (vrátane stylusu a SD karty)

    Balenie obsahuje:
    - konzolu Nintendo 2DS
    - hru Animal Crossing

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel