Tetris
3DS

18,99
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20163
  • O Tetrise
    Každý, kto raz skúsil túto klasiku pozná jej svetovo preslávenú titulnú melódiu a ten úžasný pocit, keď sa vám podarí zhodiť aspoň štyri rady tetrisových kociek naraz. Už viac ako 20 rokov sa hráči z celého sveta, jedno odkiaľ sú, či koľko im je, bavia navigovaním štvorstien rôznych tvarov tak, aby zapadli do otvorov ž vzniknutých rád s cieľom pred očami vytvoriť celú radu, ktorá následne zmizne. Hovoríme o Tetrise, kultovej logickej hre, ktorá sa teraz dostáva tiež na Nintendo 3DS. Samozrejme s dychberúcim priestorovým tretím rozmerom, ktorý nechá štvorsteny lietať i mimo obrazovku!

    20 herných módov
    Či už sami, alebo s ďalšími hráčmi - viac než 20 rôznych herných módov na vás čaká v tomto vydaní Tetrisu. Môžete sa vrhnúť na nekonečný maratón, alebo si na svoj stol v obývačke položiť AR kartičku a sledovať, ako sa tvoria rady kociek vo vašom reálnom prostredí. Tomu sa hovorí augmented reality, alebo rozšírená realita.

    Hrajte proti priateľom, proti počítaču, alebo proti času a pokiaľ vás omrzí klasický Tetris, skúste niektoré alternatívne varianty. Napríklad sa pokúste prenavigovať jeden štvorsten cez prekážkovú dráhu pekne dole do prvej rady, kde na vás bude čakať tá pravá medzera.

    Multiplayer
    Okrem klasických módov pre viacerých hráčov obsahuje hra tiež pre multiplayerové večery špeciálny party mód a pre vaše dni na cestách titul podporuje tiež službu SpotPass, vďaka ktorej sa môžete spojiť s hráčmi z celého sveta. Aby sme boli presní: päť herných módov využíva lokálne bezdrôtové spojení medzi konzolami a tri sa hodia pre download-play súboje (pri ktorých stačí, aby aspoň jeden hráč mal cartridge s hrou a osem hráčov môže hrať). Pre vyššie zmienené online šarvátky poslúžia módy World Battle a Friend Battle.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz