Fifa 07
NDS

54,99
Nákupom získate 0,44 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 12133
  • FUTBALOVÉ EMÓCIE: Davy v hľadisku reagujú na vaše výkony. Góly, úspešné prihrávky a pohyby s loptou smerom k súperovej bráne sú prevádzané nadšeným skandovaním, neúspešné útoky a hra bez akcie sú odmeňované nesúhlasnými výkrikmi. Kamera zaostruje na tých hráčov, ktorí si svoje emócie nenechávajú pre seba ;EA SPORTS Interaktívna liga: Reprezentujte svoj klub on-line v zápasoch sezóny - F.A. Premier League, Bundesliga, French League alebo Mexican 1st Division. Dosiahnite víťazstvo a posúvajte svoj klub bližšie k víťazstvu. Niekoľko prehraných zápasov naopak znamená pád na spodnú pozíciu tabuľky. Týždenné spravodajstvo prináša interview, ktoré rozšíri váš úspech do celého sveta ;VYLEPŠENÁ HRA: Došlo k zlepšeniu prihrávok a pohybov hráčov v poli. Pri súboji o loptu sa hráči realisticky strkajú a narážajú do seba. Lopta presne reaguje na hráča impulzy. Počítačoví hráči používajú typické pohyby a hráčske štýly skutočných futbalových hviezd ;KÚZLENIE S LOPTOU: S pomocou ľavej analógovej páčky zaraďte do hry svoje umenie zachádzať s loptou ;NOVÁ STRELECKÁ MECHANIKA: Prežite vypracovanejšiu streleckú mechaniku, ktorá vám poskytne kvalitnejšie ovládanie presnej streľby ;VYLEPŠENÝ POČÍTAČOVÝ BRANKÁR (AI): Brankárova inteligencia je autentická, so skutočnými reakciami a s väčšou pohybovou rozmanitosťou ;VYLEPŠENÝ MANAŽERSKÝ REŽIM : Všetko je skutočné, peniaze, výchova mladých hráčov, reakcie tlače i fanúšikov. Vžite sa plne do úlohy futbalového manažéra. Tohtoročnou novinkou je možnosť zostavenia vlastného klubu ;SPOLEČENSKÁ HRA: Hrajte proti ôsmim kamarátom v súťaži FIFA 07 LOUNGE . K dispozícií je nový systém handicapov ;KOMPLETNÁ AUTENTICKOSŤ: FIFA 07 sa skladá z 27 ligových zápasov, ktorých sa zúčastní 510 tímov ;ON-LINE KDEKOĽVEK: Nenechajte si ujsť novinky zo sveta športu. Máte možnosť sledovať on-line všetky spravodajstvá, výsledky zápasov a to priamo na svojej obrazovke, 24/7
    Fifa 07 vám zaistí vstupenku na horskú dráhu futbalovej sezóny od úvodného "hvizdu" až po sklamanie vo finálovom poháre. Je váš tým dostatočne pripravený k dosiahnutiu víťazstva alebo sa bude biť, aby odvrátil svoje vyrazenie – je to na vás.
    Vychutnajte si každé ťažko dobyté víťazstvo nad rivalom alebo dajte prechod emóciám po zlom výkone na domácom ihrisku. Oddajte sa atmosfére na štadióne, či ste doma či vonku a sledujte súboj svojho týmu o vyššie priečinky ligovej tabuľky. Započúvajte sa do kriku fanúšikov, vykrikujúcich mená vašich hráčov a spievajúcich klubové pesničky.
    Prijmite výzvu zmodernizovaného a vylepšeného manažérskeho režimu. Cena hráčov a ich platy dosahujú realistické hodnoty. Rozhodnutie manažéra má vplyv na výkon a pohodu hráča. Chytrejšie rozhodovanie počítača znamená, že súperiaci manažéri sú v naháňačke za trofejami ešte strategickejší. Nenechajte si ujsť sezónu, ktorá prináša zmenu!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel