Civilization III + IV COMPLETE
PC

7,50
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21597
  • Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, odskúšané na Win 7, odskúšané na Win 8, procesor 1,2GHz, pamäť 512MB RAM, 1,8GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta s 64MB RAM (GeForce 2 / Radeon 7500)

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Civilization IV
    Civilizácia vo svojom štvrtom pokračovaní mení radu princípov a stáva sa omnoho flexibilnejšou a zábavnejšou hrou pre väčšie vrstvy priaznivcov.
    V mestách sa môžu narodiť i veľké historické osobnosti, ak sa tak stane budovy postavené v meste a aj počet ľudí ovplyvňuje vykonávanie špeciálnych funkcií (umelcov, vedcov). Prítomnosť veľkej osobnosti v meste má pozitívny vplyv na mestskú produkciu príslušného typu. Veľké osobnosti môžu vykonať jednu veľkú vec, umelci môžu vytvoriť vzácne dielo, inžinieri urýchliť produkciu a postaviť tak div sveta v jedinom kole, obchodníci založiť obchodnú cestu do vzdialeného mesta. Všetky veľké osobnosti môžete využiť aj k vynaliezaniu nových technológií.

    Civilization IV: Warlords (datadisk)
    Datadisk ktorý majiteľom pôvodnej hry prináša možnosť budovať, kolonizovať, objavovať a podrobovať sa okolitému svetu v šiestich nových scenároch, kde na vás v single i multiplayeroch čakajú nielen nové civilizácie, vodcovia, jednotky, zdroje a zázraky, ale i nové a silné warlords jednotky, ktoré sú ústredným motívom datadisku.

    Civilization IV: Beyond the Sword (datadisk)
    Druhý datadisk pre stratégiu Civilization IV, ktorý ponúka viac ako solídne množstvo nového obsahu i herných prvkov, ale nechýba ani úprava prvkov, to všetko na žiadosť hráčskej komunity.
    Tešte sa na nové jednotky i nové budovy a to všetko v 12-tích nových scénach s tematikou, ktorá sa neobjavila v žiadnej z predošlých Civilizaciach. K dispozícií je aj niekoľko nových civilizácií, respektíve kultúr vrátane Portugalčanov Babylončanov, Nizozemcov a ďalších. Každá z nových i pôvodných civilizácií má nového vodcu, ktorých je dohromady celkom 16.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel