Tour de France 2015
PS4

47,20
Nákupom získate 0,94 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19336
Hra je tiež dostupná pre:  PCXBOX
  • Rozšírený režim Pro Team vám umožní súperiť v dvoch nových súťažiach v rámci prípravy na Tour: Critérium International a Critérium du Dauphiné; Režim výziev otestuje vaše schopnosti pri jazde z kopca, tak si dávajte pozor, aby ste nespadli!; Nevídaná chytľavosť: vylepšená grafika, žijúce prostredie, dav s lepšími animáciami… a množstvo ďalšieho!; Nový dizajn rozhrania poskytuje okamžitý prístup ku všetkým pretekárskym informáciám!

    Ve hre Tour de France 2015 hráte za profesionálneho pretekára v súťaži „Grande Boucle“. Vrhnite sa do vrcholovej virtuálnej výzvy a vychutnajte si vysokooktánový adrenalín po boku tých najlepších šampiónov dnešného sveta!

    Vyberte si jeden z oficiálnych tímov zúčastnených na Tour a vydajte sa na úžasnú Tour de France 2015, ktorá vás prevedie Holandskom a dlaždenými cestami severného Francúzska cez vrcholky mýtických hôr, až do legendárnej rovinky na Champs-Elysées. Tento rok navyše značí návrat tímových pretekov s časom! Určite vopred poriadne preskúmajte všetky etapy, než sa pustíte do vymýšľania dokonalej stratégie.

    Sústreďte svoje úsilie, vyberte si tú najlepšiu trajektóriu a vydávajte rozkazy svojim spolupretekárom, aby ste v poriadku splnili úlohy. Bráňte svoj dres v režimoch pre jedného i viacerých hráčov, spomaľte pelotón, alebo sa utrhnite z reťaze... pretekára si môžete zmeniť kedykoľvek a prispôsobiť sa tým všemožným udalostiam počas pretekov. V Tour de France 2015 je možné čokoľvek!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel