Moto GP 13
PS3

15,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17804
  • MotoGP™13 zahŕňa všetky trate a pretekárov zo sezóny 2013. Táto hra tiež obsahuje nový engine, ktorý štúdiu Milestone umožnil skvele sa vyrovnať so všetkými dôležitými prvkami, ako sú grafika, fyzika, motorky, modelovanie prostredia a herné zvuky ; Oficiálna licencia MotoGP™: MotoGP™13 je oficiálnou videohrou jednej z najznámejších športových značiek. Hra predstavuje všetok oficiálny obsah zo šampionátu 2013: pretekárov, tímy, trate a pravidlá MotoGP™, Moto2™ a Moto3™, takže môžete dokončiť novú sezónu skôr, než sa skutočne odohrá. Budete novým svetovým šampiónom práve vy? ; Vnútorný svet MotoGP™: Hra je verná duchu MotoGP™ vo všetkých ohľadoch od fotorealistickej grafiky po rozhraní v televíznom štýle, a to vrátane ponúk a zvukov ; Pretekárom ste vy: Vďaka realistickému ovládaniu môžete naozaj cítiť svoju motorku v rukách a môžete si zvoliť jazdu s odstupňovanými pomôckami alebo čisto simulačným spôsobom pre naozajstných fanúšikov! Nový chytľavý režim kariéry s prvkami pohľadu z prvej osoby, ako sú 3D depá a pohľad z helmy, vďaka ktorým sa dokonale vžijete do úlohy pretekára! ; Výzva pre hru viacerých hráčov: Rozpoltená obrazovka a vzrušujúca online hra pre viacerých hráčov s rôznymi hernými režimami (Grand Prix, Šampionát) ponúka nekonečné hodiny zábavy ; Grand Prix: Hráči si môžu zvoliť jedného z oficiálnych pretekárov a tímov, tratí, kategórii a závod. Grand Prix ponúka veľa možností, ako počasie (na výber z 5 rôznych), náročnosť protivníkov, sezónnu aktualizáciu kvalifikácie s novými pravidlami pre rok 2013 ; Svetový šampionát: V tomto režime si hráči môžu otestovať svoje pretekárske schopnosti naprieč celým svetovým šampionátom MotoGP™ v kategóriách Moto3™, Moto2™ alebo MotoGP™. Cieľom je stať sa svetovým šampiónom. Rozsiahle možnosti nastavenia hráčom umožnia zvoliť si iba časť šampionátu (minimálne 4 a maximálne 18 pretekov), zvoliť si trate, vybrať ich preferované poradie alebo pretekať dookola v jednom okruhu, až k dokonalému zvládnutiu. ; Závod s časom: Ide o bezčasový herný režim, kde hráči môžu odjazdiť nedokončené kolá, upravovať nastavenia motoriek a zúčastniť sa technických stretnutí za účelom zlepšenia výkonu. Najlepší čas kola z každej kategórie bude odoslaný do svetového rebríčka ; Reálne preteky v hre: Neustále online aktualizácie inšpirované skutočnými pretekmi. Môžete znovu prežiť všetky vzrušenia z pretekov hneď potom, čo sa odohrajú na trati!
    Rýchlosť. Emócie. Inovácie. Kompletný sezóna MotoGP™ pre rok 2013. Grafická dokonalosť. Všetky kľúčové prvky zmiešané s adrenalínovým zážitkom, presne také je nové MotoGP™13 od štúdia Milestone. Nový projekt štúdia Milestone sa pýši špičkovou grafikou s novým dizajnom a hráčom predstaví šampionát 2013 očami skutočného pretekára MotoGP™.

    Predstavujeme hlavné herné režimy: Oficiálny MotoGP, ktorý hráčom ponúkne možnosť zažiť Svetový šampionát 2013, vyskúšať si exkluzívny IRTA Test, alebo otestovať svoje schopnosti v Rýchlom závode. V novom zmenenom režime Kariéry si hráči obujú boty pretekárov, pretože tento režim začína s prvým závodom sezóny a končí až s tým posledným. Tento herný režim tiež kombinuje prvky pohľadu z prvej a tretej osoby. V režime pre viacerých hráčov môžete znovu prežiť vzrušujúce preteky inšpirované skutočnosťou, a to s klasickými prvkami MotoGP™, ktoré vás jednoducho prilepia k pohovke.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel