Resistance Trilogy
PS3

52,99
Nákupom získate 2,12 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17033
  • Od 31.5.2014 je ukončená podpora online multiplayeru. Hru bude možné hrať iba offline (1 alebo 2 hráči).
    Všetky 3 diely exkluzívnej FPS pre konzolu PS3, odohrávajúce sa v alternatívnej minulosti, konkrétne v 50. rokoch minulého storočia. K II. svetovej vojne nikdy nedošlo a celý svet miesto nej decimuje niečo iného, oveľa strašlivejšia pohroma – Chiméra.

    Resistance: Fall of Man
    Okrem štýlového spracovania a naliehavej apokalyptickej atmosféry, hra ponúka adrenalínovú hrateľnosť, kde budete v masívnych bitkách páliť po všetkom čo sa pohne a bude to vypadať ako Chimera. Vďaka výkonu HW konzole PlayStation 3 sa dočkáte rozľahlých bojísk s vysokou mierou interaktivity, pokročilej AI nepriateľov i spolubojovníkov a samozrejme i rady audiovizuálnych efektov. Tých si budete môcť užívať ako v singleplayer príbehovej kampani, tak pri hraní niekoľkých multiplayer módov. Podporovaný je aj on-line multiplayer pre 32 hráčov, splitscreen offline multiplayer pre 4 hráčov a kooperatívny multiplayer pre dvoch hráčov, ktorý spolu absolvujú singleplayer kampaň.

    Resistance 2
    Pokračovanie akčného boja proti škaredým mimozemšťanom, ktoré nadväzuje na koniec prvého dielu. Vrtuľník, s ktorým sa vraciate domov je zostrelený, kdesi nad Islandom a vy sa znovu ocitáte medzi stovkami rozzúrených nepriateľov. Z Islandu sa bude náš hrdina prebojovávať až do Ameriky, kde navštívime množstvo miest, ako je San Francisco alebo Chicago. Opäť môžete čakať excelentné grafické spracovanie, či hordu nepriateľov, tentoraz však tiež obrovitých bossov a kooperatívnu hru až pre 8 hráčov.

    Resistance 3
    Svet Resistance sa zmenil, vírus "Chiméra" sa šíri ďalej a začal infikovať už i flóru. Ľudia majú z nedostatku jedla sklon ku kanibalizmu, avšak existuje vakcína, ktorá možno môže vírus vyliečiť. Dej hry sa odohráva 4 roky po udalostiach z Resistance 2 a hlavnom postavou sa tento krát stal Joseph Capelli, ktorý založil rodinu so Susan, nevlastnou sestrou Halea (hrdina predošlých dielov).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz