Sniper Elite III (Ultimate Edition)
PS3

28,30
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: TPS, Svetová vojna
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19326
  • Sniper Elite III: Ultimate Edition navyše obsahuje: 3 misie pre jedného hráča navyše, 6 balíčkov zbraní navyše s 18 novými zbraňami, 6 dodatočných máp pre viacerých hráčov, režim Strelnica, režim Boj o vlajku a novú kooperatívnu misiu pre režim Overwatch.

    color>

    Hra Sniper Elite 3 sa viac sústreďuje na možnosti hráča a rozsiahle prostredie plné príležitostí pre rôzne herné štýly. Je zasadená do exotickej a smrtiacej krajiny severnej Afriky počas druhej svetovej vojny. Hra sleduje zvláštneho amerického agenta Karla Fairburna, ktorý sa ocitol hlboko v nacistickom území a využíva svoje kľúčové ostrostrelecké schopnosti, zatiaľ čo spojenci bojujú s obávanými nemeckými tankmi Tiger naprieč západnou púšťou.

    Nie sú to ale len preslávení Afrika Korps, ktorí budú Karlovi robiť starosti. Čoskoro odhalí nemecké plány vyvinúť “Wunderwaffe” – zázračnú zbraň – tak mocnú, že by dokázala rozdrviť všetky spojenecké vojská a zvrátiť priebeh celej vojny.

    Kľúčové prvky
    Pozorujte. Plánujte. Vykonajte. Prispôsobte sa – v rozsiahlych prostrediach si môžu hráči zvoliť spôsob, akým misiu dokončia, pretože sa ponúka množstvo nelineárnych ciest a väčší vertikálny faktor než kedykoľvek predtým, čím hráčom dáva možnosť zlikvidovať nepriateľov podľa svojho vlastného plánu.

    Premiestnenie
    – Odstreľovač vždy potrebuje únikovú stratégiu. Preskúmajte rôznorodé prostredia a odhaľte príležitosti, ktoré vyhovujú vášmu štýlu hry: odstreľovačské hniezda, prepadové lokality, alternatívne prístupy, maskovanie zvuku a nastraženie pascí. Stanovte poradie svojich cieľov, čím maximalizujete svoju výhodu a využívajte tiene, aby ste sa skryli pred Afrika Korps, prípadne sa môžete premiestniť, aby nepriatelia o vašej pozícii nemali ani tušenia.

    Prostredie
    – Severoafrické bojiská druhej svetovej vojny poskytujú veľkú rôznorodosť, ktorá sa podstatne líši od všetkých ostatných odstreľovačských hier a umožňujú oveľa dlhšie mierené strely. Hrajte medzi pohoriami i na širokých pláňach, v mestách i vzdialených osadách.

    Vylepšená umelá inteligencia Afrika Korps
    – Vďaka jasným indíciám pre boj a odhalenie nepriateľa a prepracovaného systému UI, ktorý dáva dôraz na jednotlivé úlohy v čatách a na taktiku, sú Afrika Korps chytrejší a predstavujú väčšiu výzvu, zatiaľ čo hráči umožňujú robiť významnejšie rozhodnutia. Afrika Korps, ktorí majú rôzne vozidlá, od džípov po panzer tanky, sú vojskom, s ktorým sa musí počítať...

    Úprava zbraní a postavy
    – Získavajte skúsenosti a odstreľovačské hodnosti a to ako v hre pre jedného, tak i viacerých hráčov. Vďaka nim si budete môcť odomknúť viac než 40 nových a jedinečných súčastí pre úpravy a zostaviť si tak dokonalú pušku, ktorá najlepšie vyhovuje vašej misii a hernému štýlu. Upravujte jednotlivé výbavy a uložte si ich pre boje v hre pre jedného i viacerých hráčov.

    Vylepšený systém Kill-Cam pri ľuďoch
    – ukazuje oveľa viac podrobností vrátane ľudského krvného obehu a vrstiev svalov.

    Nový systém Kill-Cam pri vozidlách
    – Niekoľkofázový deštrukčný model rozšírený i na mechanické vybavenie, ako obrnené vozidlá a tanky vám dáva možnosť vytvoriť si vlastný spôsob, ako zničiť vozidlo predtým, než vystrelíte smrtiacu ranu. Vystreľte do tanku cez šoférovu mušku a uvidíte, ako posádka vo vnútri zomiera.

    Hra pre viacerých hráčov
    – SE3, ktorý nadväzuje na hru pre viacerých hráčov vo svojich predošlých tituloch, prináša niečo pre hráčov, ktorí radi spolupracujú i súperia. 5 režimov súťažnej akcie s podporou pre tímy či osamotených vlkov vrátane Distance King a No Cross, ktoré bude možné hrať na množstve máp už v dobe vydania. Väčšie a otvorenejšie prostredie umožňuje väčšiu slobodu pohybu a väčší dostrel pre skúsenejších Sniperov. Získavajte medaily a stuhy a staňte sa dokonalým odstreľovačom!

    Kooperácia
    – Návrat obľúbených režimov, v ktorých si môžu spolupracujúci hráči vybrať misie, ako napríklad Overwatch a nové misie Survival. V režime Overwatch sa hráči ujímajú konkrétnych úloh Snipera a agenta a musia si zvoliť spoločný herný štýl ako tím, aby vo svojich misiách uspeli. V režime Survival prijímate vytrvalostnú výzvu proti všetkému, čo proti vám Afrika Korps môžu použiť!

    Krytie
    – Vďaka väčším možnostiam pohybu a obratnosti sa môžu hráči rýchlo pohybovať prostredím a byť vždy o krok pred nepriateľom.

    Vylepšený súboj
    – Hráč získava lepšiu spätnú väzbu, takže sa môže rozhodnúť, ako sa najlepšie vysporiadať so súbojom na väčšiu i menšiu vzdialenosť. Vylepšený tichý súboj nablízko poskytuje dostatočný spôsob, ako sa zbaviť nepriateľov, ani čo by si vás ktokoľvek všimol.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz