Tom Clancys Rainbow Six: Vegas
X360

(1x)
56,99
Nákupom získate 1,14 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Kód produktu: 12060
  • Ďalšie pokračovanie veľúspešnej taktickej akcie, v ktorej stvárnite úlohu člena špeciálnej R6 jednotky, ktorá vás tento krát zavedie do ulíc amerického centra hriechu Las Vegas. Mesto je plné domorodcov, hviezd zábavného priemyslu a hlavne turistov ktorý čelia hrozbe teroristov, a treba ich bezpodmienečne a čo najrýchlejšie zastaviť.

    Vývoja sa tento krát ujali aj členovia posledného skutočne kvalitného R6 titul Rainbow Six 3: Rogue spear. To samo o sebe znamená, že by ste sa mali pripraviť na menej bezhlavé akcie, ale skôr pomalú taktickú hru, ktorej sa zúčastníte ako veliteľ trojčlenného R6 týmu Logana Kellera, ktorý bude rozdávať príkazy svojim dvom spolubojovníkom Michaelu Waltrovi a Jung Parkovi. Každý z členov zásahového týmu je pritom expert na niečo iného. Hráč síce ako správny veliteľ musí ovládať viac menej všetko, ale Michael Walter je odborník na ťažké zbrane a výbušniny a Jung Park zase na elektroniku a zbrane dlhého dostrelu.

    S novými postavami prichádza i nový herný štýl. Dôležitú úlohu hraje taktika a spolupráca členov týmu, ktorý si navzájom poskytujú in-game rady ohľadne ďalšieho postupu. Môžete tak napríklad očakávať, že vás Park upozorní na možnosť hacku počítača, zatiaľ čo Walter sa pripomenie trebárs v chvíli, kedy bude k dispozícií možnosť urobiť si s pomocou výbušniny alternatívni vchod. Beh hry nenarušujú žiadne štatistické briefingy, všetky rozhodnutia sa prevádzajú v reálnom čase, kde sa treba na základe dostupných informácii rozhodnúť kam váš tým na teroristov zaútočí a akú taktiku a zbrane si pritom zvolí.

    Tvorcovia vychvaľujú i umelú inteligenciu, vďaka ktorej teroristi spolupracujú, zdieľajú si informácie, kryjú sa, skratka robia všetko, aby vás a váš tým zneškodnili. Čo sa technickej stránky hry týka, hra ponúka nový next-gen enginme, ale i motion capture animácie s pomocou predošlých hollywoodskych kaskadérov. Novou technológiou je poháňaná i multiplayer časť, v ktorej si môžete stvoriť svoju vlastnú postavu a postupne si skrz úspechov v on-line súbojoch odomykať napríklad nové vybavenia.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + hudba
    • + atmosféra
    • + skvělá taktická FPS
    • - obtížnost
    • - AI spolubojovníků
    • - jedno a to stejné do kola

    Jednoznačně špička ve svém oboru! Tak nějak by se dala charakterizovat tato více jak vynikající taktická FPS. Hutnou atmosféru doplňuje vkusně vybraná hudba, která s gradující atmosférou graduje také a vy jen s napětím čekáte co na vás vývojáři vymysleli. Hratelnost je na vysoké úrovni a zadávání úkolů jednotce velmi jednoduché. Jen škoda, že obtížnost může někoho odradit, protože některé lokace jsou opravdu těžké, ale jen stačí se trochu zamyslet a popřemýšlet a pak to jde samo. Jediné větší mínus bych dal variabilitě prostředí, vesměs se jedná o jednu a tu stejnou lokaci jen pokaždé má trochu jiný hábit. Herní doba je tak akorát, takže jednoznačně doporučuji!

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel