Temné znamení

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra, Dobrodružná stolová hra
Jazyk: Česká lokalizáciaČeská lokalizácia
Počet hráčov: 1-8 hráčov
Kód produktu: 21943
  • Viem, že pre to, čo sa chystám urobiť, budem označený za blázna, ale musíte mi veriť, že múzeum žije a je ovládané prastarým zlom. Až sa tieto diabolské mocnosti zhmotnia, zničia celé ľudstvo. Noc čo noc som skúmal exponáty a čelil besom, aby som získal čo najviac informácií. Myslím, že som našiel spôsob, ako zabrániť skaze. Dávne civilizácie vytvorili znamenie, ktoré tieto stvorenia zahubia - nazývali ich Temné znamenie.

    Hra Temné znamení je obdobou hry Arkham Horror od rovnakých autorov. Hráči sa opäť ujmú úloh vyšetrovateľov a spoločne zvádzajú zúfalú bitku s časom, aby zabránili príchodu hrozného Prastarého.
    Vyzbrojení mocnými predmetmi, sprevádzaní vplyvnými pomocníkmi a vybavení mystickými znalosťami, obetujú vyšetrovatelia svoju príčetnosť i život pri pátraní v priestoroch Arkhamského múzea.

    Oproti hre Arkham Horror neobsahuje Temné znamení herný plán, takže vyšetrovatelia sa premiestňujú priamo medzi jednotlivými kartami dobrodružstiev, ktoré následne riešia pomocou symbolov na kockách. K úspešnému zvládnutiu dobrodružstiev musia hráči splniť postupne všetky jeho úlohy. K tomu využívajú svoju sadu kociek, na ktorých musia padnúť príslušné symboly úloh.
    Postupom k ďalším úlohám však hráči prichádzajú o kocky využité pre splnenie tých predošlých a šance na úspešný hod klesajú. Hráči preto musia rozumne využívať najrôznejšie pomôcky a pomocníkov, vďaka ktorým môžu napr. uzamykať hodnotu kociek (pre využitie na ďalšie úlohy), rovnako ako voliť správne poradie plnených úloh.

    Čas hráčom rýchlo uteká, zakaždým, keď odbije polnoc, vyšle prebúdzajúci sa Prastarý svoju temnú moc do tohto sveta. Môžu sa objaviť potvory, alebo sa posunie žetón skazy. Pokiaľ vyšetrovatelia nestihnú včas zapečatiť brány a Prastarý definitívne precitne, nastáva posledný zúfalý boj, v ktorom vyšetrovatelia pravdepodobne podľahnú tejto strašlivej bytosti.

    Charakteristika:
    Počet hráčov: 1-8
    Doporučený vek: od 14 rokov
    Dĺžka hry: 60-120 minút

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel