Rome: Total War - Barbarian Invasion
PC

(1x)
8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Real-time stratégie
Kód produktu: 11565
  • Invázia barbarov
    Barbarské hordy - barbarské národy môžu masovo ustupovať pred nájazdmi a opustiť miesto kde žili. Keď stratí národ svojho posledného sídliska, celá populácia sa môže vydať hľadať nové územia.; Nové jednotky - nové národy majú svoje jednotky! Navyše má každý národ svoju špecifickú jednotku, ktorá je pre neho charakteristická. Vlastnosti stavajúcich jednotiek boli upravené, takže je potrebné sa učiť nové taktiky a odhaľovať ich silné a slabé stránky.; Špeciálne schopnosti - Niektoré jednotky v hre majú nové špeciálne schopnosti. "Hradba" umožňuje barbarom čeliť útokom spredu pevným zamknutím ich ohromných štítov. "Schiltorn" - obranné zoskupenia jednotiek s oštepmi, pripomínajúce ježka, má skvelé výsledky proti kavalériám, ale nehodí sa pokiaľ nepriateľ používa zapálené streľby. Ľahké jednotky môžu preplávať rieku a napadnúť nepriateľa z boku.; Modifikovaný "strom technológia" - umožňuje barbarom budovať a rozširovať ich osady. Sú tu i nové budovy.; Nová mapa kampane - Európa sa za 350 rokov veľmi zmenila. Náboženstvo - je dôležitým faktorom hry. Kresťanstvo v Rímskej Ríši prevláda, ale záleží len na vás, či sa nerozhodnete pre pohanstvo v nádeji, že vám prinesie víťazstvo.; Generáli - môžu byť najatí a prijatí do rodiny.; Vzpory - môžu prerásť do plnohodnotnej občianskej vojny. Generáli si môžu myslieť, že by vládli lepšie, ako ich súčasný panovníci a vziať vládu do vlastných rúk.; Zbohom Senát! Nenávidený protivník všetkých hráčov Rome: Total War. Môžete sa plne sústrediť na boj s Hunmi.

    Minimálne požiadavky

    originálna hra Rome: Total War

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Datadisk Barbarian Invasion predstavuje novú kampaň a to v dobe, keď stojí Ríša pred takmer nezvládnuteľnou úlohou. Zastaviť nájazdy barbarských hôrd a zastaviť vnútorné politické rozbroje. Presúvanie sa o 350 rokov dopredu, do roku 363 n.l., keď sa Rímska ríša rozpadá. Aby nebolo problémov málo, pridáva sa tak aj obnovená hrozba zo strany Perzskej ríše.
    Našťastie nemusíte hrať nevyhnutne za Rimanov! Barbarian Invasion pridáva 10 nových národov s ktorými môžete hrať a niekoľko ďalších s ktorými budete mať možnosť sa stretnúť behom hry. Každý z týchto národov má armádu zloženú z špecifických jednotiek a od toho sa odvíja aj stratégia používaná pri bitke. Frankovia majú napríklad obávaných bojovníkov vyzbrojených sekerami, Hunovia sú skvelí na koňoch a Peržania sú jediný národ, ktorý používa v bitke slonov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup

    • + cena 199,-Kč
    • + spousta novinek


    • Ať přemýšlím jak přemýšlím na zápory nemůžu přijít.

    Todle je opravdu plnohodnotný datadisk. Nové jednotky (lepší vybavení a speciální vlastnosti např.: formace ježek), národy( např.: Hunové, Slované, Řím se rozdělil na 4. frakce), boj v noci (vypadá skvěle zvláště s lučištníky), nový příběh. Dokonce v určitých ohledech překonává -RTW-. Skvělá možnost je opustit sídlo.

    Rozhodně pokud vás RTW bavilo datadisk je nutnost.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel