The Sims 4: Hurá do práce! (datadisk)
PC

37,99
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appDoporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19360
  • Minimálne požiadavky

    vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Origin a základnú hru The Sims 4 CZ

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Vyžaduje základnú hru The Sims 4 a aktiváciu cez internetovú službu Origin!

    V rozšírení The Sims 4: Hurá do práce! máte na pracovisku rozhodujúce slovo vy! Aktívne ovládajte svojich Simíkov, zatiaľ čo sú v práci a rozhodnite, či sa vydajú cestou veľkého povýšenia, alebo budú hrozbou pre okolitý pracovný kolektív! Zachraňujte nespočetné množstvo životov ako doktor, trýznite život susedom svojimi zlomyselnými vynálezmi, ak sa rozhodnete pre vedeckú dráhu, alebo vyšetrujte zločiny a rozplietajte veľké prípady ako detektív. Pokiaľ radšej chcete byť svojim pánom, otvorte si vlastný obchod a staňte sa similionárom! Vy rozhodnete, na ktorú dráhu sa vaši Simíci vydajú.

    Staňte sa doktorom:
    Vaším druhým domovom bude nemocnica! Vyskúšajte si vzrušujúci život doktora na pohotovosti a zachraňujte životy. Len pozor, aby ste boli za všetkých okolností sústredení, predsa len liečite pacientov, rodíte deti a robíte chirurgické zákroky.

    Staňte sa detektívom:
    Vaším druhým domovom bude policajná stanica! Zoberte svoj odznak a začnite riešiť zložité záhady. Aké tajomstvá dokážete odhaliť? Prehľadávajte miesta činu, vypočúvajte Simíkov, zatýkajte zločincov a snažte sa prepracovať z kadeta až na policajného šéfa.

    Staňte sa vedcom:
    Vaším druhým domovom bude vedecké laboratórium! Využite svoje prvotriedne analytické myslenie na vytvorenie bláznivých vynálezov. Dajte dohromady jedinečné exempláre, dajte vzniknúť diabolským stvoreniam a rozhodnite, či využijete svoje vynálezy pre dobro, alebo pre trýznenie ostatných Simíkov.

    Rozbehnite svoj vlastný jedinečný byznys:
    Vo svojom podniku ste vlastnými pánmi! Rozbehnite obchod, po ktorom ste vždy túžili. Otvorte si pekáreň, butik s oblečením, výtvarnú galériu, kníhkupectvo alebo niečo iné. Upravte každú jednotlivú stránku svojho obchodu v režime Stavba a sledujte, ako sa simoleony len sypú! Vyberte si, čo budete predávať, veďte svojich zamestnancov a presvedčujte zákazníkov, aby u vás nakúpili.

    Nové kariéry:
    Zachraňujte životy v nemocnici, obviňujte zločincov na policejnej stanici, hľadajte mimozemský život vo vedeckom laboratóriu alebo kecajte so zákazníkmi v jednom z vašich mnohých obchodov, ktoré ste otvorili!

    Osvojte si nové schopnosti:
    Naučte sa nové schopnosti, ktoré pomôžu Simíkom vytvoriť v The Sims 4 ešte úžasnejšie veci. Urobte dokonalú fotku alebo upečte a vyzdobte chutnú lahôdku vďaka novým schopnostiam ako fotografovanie a pečenie. Vystavte svoje výtvory doma, alebo ich predajte za nejaký ten simoleon.

    Objavte mimozemšťanov:
    Mimozemšťania pristáli! Odhaľte, ktorí Simíci nepochádzajú z tohto sveta a objavte záhadnú mimozemskú dimenziu!
  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si The Sims 4: Hurá do práce! (datadisk)? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam