Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes Avengers (Starter pack)
WIIU

19,99
Nákupom získate 0,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Figúrka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19445
  • ZNAČKA MARVEL – Marvel vám prináša prepracované a pútavé príbehy, Marvel Super Heroes nový spôsob súbojov, efektívnejšie ničenie v herných svetoch, autentické marvelovské vynálezy a vozidlá pre váš Play set a Toy Box; VEĽKOLEPÉ PRÍBEHY – Originálne príbehy, v ktorých hrajú hlavnú úlohu známe postavy, napísal slávny autor marvelovských komiksov, Brian Michael Bendis. Pôvodný a spletitý dej sa odohráva tam, kde môžu niektorí superhrdinovia od Marvel prechádzať medzi rôznymi Play setmi. To všetko v nefalšovanom marvelovskom prostredí; VYLEPŠENÝ TOY BOX – V novom režime Toy Box bude ľahšie vytvárať svoje vlastné úrovne a mini hry a zdielať ich s vašimi priateľmi. Pomocou nového editoru môžete vytvárať prostredie podľa svojich predstáv, teraz ešte rýchlejšie a jednoduchšie.figúrky a herné mince; HERNÉ MINCE PRE TOY BOX – Nové mince v tvare pyramíd prinášajú štrukturované hry v rámci určitej značky. Pomocou režimu Toy Box si ich budete môcť všetky vytvárať a upravovať podľa svojej chuti a každú z nich si prejsť s niektorou postavičkou z Disney Infinity. herné mince; KOMPATIBILITA – Všetky figúrky, hračky a herné mince z prvej hry Disney Infinity sú kompatibilné s režimom Toy Box v hre Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes – štatistiky a vylepšenia sa nezmenia. Postavičky Disney Infinity môžu postúpiť nielen na 15., ale dokonca na 20. úroveň. Schopnosti sa budú rozdeľovať podľa celej rady kritérií, ktoré nájdete v stromu schopností pre Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. Figúrky z Disney Infinity 2.0 je možné použiť v prvej hre Disney Infinity.

    isney Infinity 2.0 je interaktívna herná platforma, v ktorej si môžete voľne vytvárať príbehy a prežívať rôzne dobrodružstvá so svojimi obľúbenými postavičkami. Keď umiestnite figúrku na základňu, postavička ožije priamo v hre a čím viac budete hrať, tým viac ďalších postáv, budov a vynálezov sa vám sprístupní.

    Starter Pack Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes vás zavedie do hlbín svetov od Marvel, kde budete môcť zaujať úlohu Iron Mana, Thora či Black Widow (Čiernej Vdovy).

    Vlastnosti figúrok:
    Iron Man - nosí odolnú zbroj Stark Tech, používa ničivé energetické výboje a vie lietať.
    Thor - boh z Asgardu, ktorému pomáha jeho kozmické hromové kladivo a nadľudská sila.
    Black Widow - zvláštna agentka, ktorej "žihadlá" a kradmý prístup robia ideálnou postavu pre akcie v utajení.

    Pokiaľ na základňu Disney Infinity 2.0 umiestnite niektorú postavičku z playsetu Marvel's The Avengers, budete sa môcť stretnúť s nepriateľmi, plniť rôzne zaujímavé úlohy a tiež si aktivujete pôvodné príbehy (ktoré napísal slávny komiksový autor Brian Michael Bendis). Postavte sa do cesty Lokimu a prekazte mu jeho plány, pretože sa chystá chladnokrvne zmraziť New York a s ním i celý svet!

    Pomocou nového editoru si v režime Toy Box 2.0 môžete navrhnúť i svoj vlastný svet. K dispozícii budete mať stovky Marvelovských predmetov a rekvizít, ktoré môžete zapojiť do svojich príbehov. Môžete si tiež prípadne oživiť najobľúbenejšie okamihy zo slávnych komiksov.

    Do akcie môžete zapojiť i priateľov, a to v rámci lokálnej hry až pre 2 hráčov v rámci Play setu, alebo až pre 4 hráčov v lokálnej či online hre v režime Toy Box (k tomu je potrebné pripojenie k internetu).

    Obsah Starter Packu Disney Infinity 2.0:
    1x disk s hrou Disney Infinity 2.0
    1x základňa Disney Infinity 2.0
    3x figúrky Marvel Super Heroes: Iron Man, Thor a Black Widow
    1x kameň Play setu Marvel's The Avengers
    2x hry pre režim Disney Infinity 2.0 Toy Box
    1x unikátny online kód pre sprístupnenie online obsahu Disney Infinity 2.0

    Základné herné sady sú odlíšené podľa platformy, pre ktorú sú určené. Základné herné sady sú odlíšené podľa platformy, pre ktorú sú určené.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz