Prince of Persia: The Fallen King
NDS

12,60
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20052
  • Ďalší diel oceňovanej série Prince of Persia, exkluzívne pre konzolu DS; Ovládanie pohybu, akrobatických i bojových techník pomocou stylusu; Úplne nové dobrodružstvá: návrat do úchvatného sveta Prince of Persia v novom, strhujúcom a nezávislom príbehu; Nový vizuálny štýl: nádherné prostredie na viac než 50 mapách - preskúmajte púštne mestá, temné labyrinty a hrôzostrašné džungle a porazte temné sily; Hra za novú postavu menom Magus - možnosť prepínania medzi princom a týmto novým spojencom v boji
    Princ uteká pred hroziacim nebezpečenstvom do púštneho kráľovstva, ktoré mu zdanlivo poskytuje azyl. Zem je však už zasadená temnou substanciou, ktorá ničí pôdu a oblohu a kráľovstvo je tak plné dobrodružstva, výziev a rôznych zápletiek. Princ hľadá spôsob, ako s hnilobou ničiacou zem bojovať a pritom narazí na čiastočne nakazené stvorenie, ktoré sľubuje záchranu. Ale je tento tvor naozaj spojencom, alebo sa z neho vykĺbi nepriateľ? Vypadá to, že pre princa je toto riskantné spojenectvo jedinou cestou, ako sa postaviť temným silám a raz a navždy zachrániť Perzské kráľovstvo.

    Ďalší napínavý príbeh Perzského princa, s unikátnym systémom ovládania pomocou stylusu, ktoré sa vracia späť na začiatok, k plošinovému behaniu a skákaniu a riešeniu hádaniek a rébusov. Pritom vám bude nápomocná nová postava s magickými schopnosťami, ktoré môžete rozvíjať tak, aby ste zo všetkých nástrah v zdraví vyviazli.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel