Dead or Alive 5: Last Round
PS4

19,99
Nákupom získate 0,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Boxovanie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19290
  • Intenzívne súboje: DOA5 rozširuje dobre známy koncept súbojov, ktorým je táto séria preslávená, o celú radu nových techník a štýlov bojových umení; Realistická a zmyselná grafika: Postavy ožívajú v novom grafickom štýle kombinujúcom úžasný zmysel pre realistickosť s pocitom ľudskej prirodzenosti, ktorý prenáša každú stránku charakteru postáv – či už ide o hrubú silu, alebo uhladenú eleganciu; Ponuka snov: Buďte Ryu Hayabusa, Hayate, Ayane, Kasumi a Hitomi alebo niektorá z mnohých ďalších postáv; Interaktívne, senzačné arény: Nádherné arény z celého sveta, ktoré sú viac než len pozadie, predstavujú neustále sa meniace a interaktívne prostredie, ideálne pre smrtiace súboje; Nové špeciálne chvaty: Pomocou silných úderov môžete v aréne sami vytvoriť nebezpečnú zónu, napríklad búrajúce auto, rútiaci sa ľadovec, alebo explodujúcu ropnú vežu, tým rozptýliť svojho protivníka a privodiť mu zranenie navyše; Online súboje: Na hráča čaká plnohodnotný online zážitok, ktorý umožňuje ako začiatočníkom, tak skúseným hráčom bojovať proti ostatným v celej rade arén i bitevných režimov.

    Dead or Alive 5: Last Round prichádza s novým obsahom pre všetky 4 herné platformy, ale tiež s vylepšenou grafikou pre ďalšiu generáciu konzol - PS4 a Xbox One. Špeciálne pre ne boli vytvorené dve nové oblasti - The Crimson a The Danger Zone.

    Dead or Alive 5 predstavuje míľnik tejto úspešnej japonskej bojovej hry medzi generáciami herných konzol, a to ako po grafickej stránke hry, tak v prístupnosti ovládania hry. Piaty diel prináša dostatok nových postáv, animácie i lokality na to, aby vás hra chytila a aby ste sa k nej vracali znovu a znovu. V Last Round navyše nájdete ďalšie dve postavy, čím sa počet bojovníkov rozšíri na 34.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel