Železnice v5.0
PC

14,70
Nákupom získate 0,44 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Vlaky
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16763
  • Majte celý svet železníc opäť vo svojich rukách!

    Vysoko detailná 3D simulácia železníc, ciest, lodí i lietadiel; Optimalizovaný grafický engine – rýchlejší až o 50 %; „Ľahký začiatok“ pomocou pripravených scenárov a tipov; Umiestňovanie predmetov v 2D prostredí sa okamžite prejaví v 3D svete, čo umožňuje využiť dva monitory; Inteligentný systém kamier s funkciou priblíženia/oddialenia obrazu a s možnosťou sledovania zvoleného objektu. Ľahká tvorba filmových sekvencií priamo v hre; Vylepšená simulácia počasia: striedanie dňa a noci, dážď, hmla, sneh; Nový zvukový engine s realistickým podaním zvukov (vyžaduje zvukovú kartu podporujúcu zostavu 5.1 alebo 7.1); Editor koľajníc s rozsiahlou knihovňou koľajísk, križovatiek, koľajových spojok…; Silnejší pocit realizmu za pomoci iskier, stromov ohýbajúcich sa vo vetre, dymiacich komínov…; Doprava riadená cestovným poriadkom s presne načasovanými činnosťami a kontrolou rýchlosti; Riadenie vysoko rýchlostných vlakov (dosahujúcich rýchlosť 400 km/h); Množstvo lokomotív, osobných a nákladných vagónov, signálov, stavieb a krajinných prvkov; Pripravený scenár „Uhlstädt“ (súčasť saalskej železnice)

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 0,5GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Majte s novou verziou virtuálnej železnice tento hravý svet na dosah rúk. Jediným kliknutím myši plánujte, navrhujte, vytvárajte a riaďte komplexné prostredie, v ktorom sa pohybujú presné kópie lokomotív a vagónov. Prejdite sa v kabíne strojvedúceho a pozerajte sa na svoju železnicu z najrôznejších uhlov pohľadu. Už hotové priložené scenáre s fantastickou trojrozmernou grafikou a realistickým zvukovým sprievodom zaručujú vzrušujúci zážitok.

    EEP 5.0 ponúka všetko, o čom môže fanúšik železníc snívať – detailnú krajinu a budovy, návestnú sústavu, prepravu tovaru i spoje s pevným cestovným poriadkom. Pocit realizmu všetkých scén umocňuje využitie vetru, dymu a iskier. Vychutnajte si fantastický zážitok z prostredia železníc.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel