Stronghold Crusader 2
PC

(1x)
30,40
Nákupom získate 0,30 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Real-time stratégie, Stredovek
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18944
  • Vitajte späť v púšťach Stredného východu!

    Budovanie nedobytných hradov: Navrhnite mocné pevnosti a zaplňte ich zlomyselnými pascami, aby ste rozdrvili svojich nepriateľov!; Režim šarvátky: Obliehajte nepriateľov v rýchlych nastaviteľných šarvátkach proti umelej inteligencii; Multiplayer až pre ôsmich hráčov: Pripravte ideálnu hru pre viacerých hráčov – ako živých, tak riadených umelou inteligenciou – odohrávajúcu sa na ľubovoľnej mape vo vašom obľúbenom hernom režime; Bojujte proti množstve vojvodcov riadených počítačom: K dispozícii sú postavy známe i nové, každá so svojou vlastnou osobnosťou, hradom a herným štýlom; Dve príbehové kampane: Veďte svoji armádu ako Richard Levie srdce alebo sýrsky sultán Saladin a rozhodnite o budúcnosti Svätej zeme; Vydajte sa na vlastnú výpravu: Preukážte svoje schopnosti v sérii neustále náročnejších šarvátok v priebehu šiestich predpripravených kampaní; Kooperatívna hra: Pri kooperatívnej hre si môžete rozdeliť povinnosti súvisiace s budovaním hradu, velením vojska či správou surovín; Hradný sandbox: Ponorte sa do editoru máp alebo režimu Voľného budovania a postavte unikátny hrad bez obáv z nepriateľského útoku;

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (NVIDIA GeForce 8800GT alebo AMD Radeon HD 2900XT), 4,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú sl

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Stronghold Crusader II je dlho očakávaným pokračovaním „hradnej simulácie“ Stronghold Crusader z roku 2002. Po 12. rokoch sa série Stronghold vracia do púšte Stredného východu, zhruba do roku 1189 a to s novým 3D herným enginom a realistickou deštrukciou hradu, zaistenou fyzikálnym enginom Havok. Stronghold Crusader II prináša nielen návykovú a rýchlu hrateľnosť, ale tiež autentickú simuláciu života na hrade, známu z prvého dielu.

    Toto pokračovanie, verné svojim koreňom, predstavuje real-time stratégiu zo starej školy skĺbenú s budovateľskou stratégiou. Hrajte za neľútostného križiaka alebo arabského bojovníka za slobodu, využívajte smrtiace kombinácie vycvičených vojakov a ničivých obliehacích strojov a rozhodnite o osude Svätej zeme. Veďte svojich mužov do bitiek ako Richard Levie srdce, alebo sýrsky sultán Saladin v dvoch historických kampaniach pre jedného hráča s dynamickými udalosťami, ako sú tornáda alebo roje kobyliek. Efektívnou správou jednotiek v púšti a obsadzovaním životne dôležitých oáz získajte titul najslávnejšieho vojvodcu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + Stavba a obrana hradu (obranné věže, pasti atd.)
    • + protivníci a jejich AI (každý má svoji útočnou a obranou taktiku)
    • + skirmish (hodiny a hodiny zábavy)
    • + grafika
    • + dobývání hradů protivníka (mnoho obléhacích prostředků)
    • + jednotky (křižácké a arabské)
    • + Wolf (opravdu těžký a zákeřný protivník)
    • + přírodní živly (tornáda, bouřky..)
    • + vrátily se animace protivníků (když Vám hrozí, nebo se vztekají)
    • + editor

    • - poněkud slabší kampaň (slabší příběh, kampaň funguje jako trénink na mulťák)
    • - občasné bugy (řeší se to patchema)
    • -

    S touto hrou jsem velmi spokojený. Po poněkud horším třetím dílu, Firefly zase zabodovalo. Stronghold Crusader 2 se drží osvědčených a zaběhnutých mechanismů, které známe ze strongholdu 1 a původního crusadera. Pro mně jako fanouška série naprostá povinnost. Škoda jen horší kampaně. Pokud máte rádi strategie z tohoto období, mohu Vám tuto hru vřele doporučit.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel