Rise of Venice
PC

3,99 29,60 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21619
  • Prežite vzrušujúci príbeh plný intríg a zrád v renesančných Benátkach; Obchodujte s množstvom tovaru v najvýznamnejších mestách toho času: v Ríme, Alexandrii, Konštantínopoli a Aténach; Vďaka rodokmeňu dokážete spolupracovať s rodinnými príslušníkmi, posielať ich na misie a sledovať, ako moc vašej rodiny rastie; Stretnite ďalšie významné rodiny, ktoré ťahajú za nite v Benátskej vláde a ovplyvňujú politické rozhodnutia; Vytvorte vlastné výrobné podniky a obchodné flotily; Zahrajte si s priateľmi až v 4 hráčoch

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Preneste sa do éry renesancie, kde začnete ako mladý obchodník, ktorý sa snaží vybudovať si svoju značku a obchodné impérium. Začnete s drobnou skupinkou obchodných lodí a vybudujte z nich merkantilistickú flotilu, pri pohľadu na ktorú vaši nepriatelia závidia a vy budete len veselo plniť svoje truhlice zlatom.

    Rise of Venice je však oveľa viac, než len obchod, predsa i renesančná Európa bola plná zrady a politických machinácií všetkých druhov, ktorých sa musíte zúčastniť, pokiaľ chcete uspieť. Benátky, preslávené ako operný bod civilizácie a kultúrne centrum Európy, boli najdôležitejšiu obchodnou križovatkou medzi západnou Európou a východným úsekom Stredozemného mora. Boli však tiež dejiskom politických skazeností a tajných jednaní.

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si Rise of Venice? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel