Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 + 2
PC

15,70
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 17007
  • Prvý a druhý diel hry Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (Geforce 6 / Radeon 9700), 10,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter

    V roku 2013 nasadzuje americká armáda do akcie Integrated Warfighter System (IWS), dlho pripravovaný projekt takzvaného Super vojaka. V IWS sú zakomponované moderné zbraňové systémy, satelitné komunikácie i prostriedky na prežitie. Dlhodobý program konečne priniesol prvé výsledky a je na čase overiť si jeho úspešnosť priamo v bojisku.
    V Tom Clancys Ghost Recon sa hráči vžijú do úlohy kapitána Scotta Mitchella, ktorý velí "Duchom" a ďalším vybraným Špeciálnym jednotkám vybaveným systémom IWS. Ich úlohou nebude nič menšieho než zachrániť Prezidenta USA, zaistiť ukradnuté kódy k jadrovým hlaviciam a zneškodniť skupinu bývalých vojakov, ktorý hodlali rozpútať jadrové peklo. Hra sa odohráva v Mexiko City, jeho detailné prepracovanie do počítačovej podoby navádza skvelú atmosféru mestských bojov.

    Pri problémoch so spustením prvého dielu, kedy hra chce po vás vložiť DVD, i keď ho v mechanike máte, postupujte následovne:
    DVD s hrou otvorte pre čítanie a tu nájdete súbor nazývaný Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
    Pokračovanie vás uvádza na nové interaktívne bojisko, ktoré je oživené prostredníctvom špeciálnych efektov, s využitím realistickej fyziky, dynamických tieňov a striedaním dňa a noci. Bojové podmienky sa pritom menia na reálny čas, čo platí i o počasí.

    Bojovať sa bude i na pôde USA (El Paso Texas) a k dispozícií sú i nové AI spolubojovníkov a nepriateľa. Vďaka tomu vám budú môcť spolubojovníci dávať podrobnejšie a presnejšie informácie o situácií, alebo o nepriateľoch. Hodiť sa bude určite i rozšírená podpora v podobe smrtiacich lietadlových náletov a k dispozícií je i nová bojová trieda Medic, skrz ktorej je možné priamo v akcií liečiť Scotta Mitchella i ďalších členov týmu Ghost.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel