The Elder Scrolls: Oblivion (5th Anniversary Edition)
PS3

15,70
Nákupom získate 0,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16530
  • Táto edícia obsahuje základnu hru "Oblivion" a obidve rozšírenia "Knights of the Nine" a "Shivering Isles", ďalej bonusové DVD (obsahuje koncepty, rendery a hlavne rozsiahly dokument o tvorbe hry) a tlačenú mapu.

    Žijete iný život v inom svete, stvorte si postavu podľa svojich predstáv - chrabrého bojovníka, zákerného vraha alebo silného čarodejníka; Prevratné grafické spracovanie, mesta na monitore doslova ožijú pred vašimi očami; Nový súbojový systém z pohľadu vlastných očí, nová dimenzia s postavou, pri ktorej cítite každý zásah; Vyspelá umelá inteligencia, ktorá riadi postavy nepretržite. Preto môžete činiť rozhodnutie na základe okolitého sveta. Jesť, spať a riadiť vlastnú vôľu; Cez 1000 NPC, s prepracovanou mimikou, pohybom úst a kompletným dabingom, vďaka ktorému zvládajú i neskriptované rozhovory; Nekončiaca hra, v ktorej máte možnosti skúmať nádherný svet

    Pokračovanie najlepšieho a najpredávanejšieho RPG súčasnosti i s oboma datadiskami "Knights of the Nine" a "Shivering Isles", ktoré predlžujú už aj tak rozsiahle dobrodružstvá plné kúziel.

    The Elder Scrolls IV: Oblivion
    Po smrti cisára, zostal Tamrielský trón opustený. To je veľmi nebezpečná situácia, pretože len vládca Tamrielu dokáže udržať zavretú bránku Oblivionu, miesta pekla a všetkých príšer a démonov. Aby ste zastavili príval temných síl, musíte nájsť následníka trónu. Jedine tak zabránite skaze Tamrielov.

    The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine (1. datadisk)
    Prvý datadisk pre Oblivion, ktorý ponúka okrem iného tiež novú frakciu "Knights of the Nine", s ktorou sú spojené nové úlohy postavy aristokratického pôvodu. Ich absolvovanie pritom odpovedá na väčšinu otázok obostierajúcich ruiny Ayleid z pôvodnej hry. Na rozdiel od samostatného datadisku však "Špeciálna edícia roku" neobsahuje oficiálne stiahnutelné módy.

    The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (2. datadisk)
    Druhý, tentoraz už plnohodnotný datadisk s 30 hodinami ďalších úloh v novom prostredí ríše daedrického princa šialenstva Sheogoratha, ktorú tvorí Shivering Isles. Do tejto oblasti sa po inštalácií datadisku môžete vydať so svojou postavou a nemusíte si vytvárať novú. Tá možnosť tu však samozrejme je, pokiaľ už by ste svoju opotrebovanú charizmu nechceli.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel